Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NABIJENO EMOCIJAMA

Ovako je Gerrard najavio posljednju utakmicu za Liverpool na Anfieldu

Steven Gerrard i Daniel Sturridge
Reuters (Ilustracija)
16.05.2015.
u 16:45

- Samo još jednom - napisao je Gerrard uz fotografiju iz svlačionice na kojoj gledao u svoje kopačke.

Steven Gerrard će protiv Crystal Palacea odigrati svoju posljednju utakmicu za Liverpool na Anfieldu i tako nešto sasvim sigurno je itekako nabijeno emocijama, što potvrđuje Facebook profil legendarnog nogometaša jedne od najpopularnijih momčadi u Engleskoj.

- Samo još jednom - napisao je Gerrard uz fotografiju iz svlačionice na kojoj gledao u svoje kopačke.

 

One last time !

Posted by Steven George Gerrard on Saturday, May 16, 2015

Simbolično, emotivno i na njegov način. Nije nikad mnogo govorio, više je bio nogometaš od djela, zato ga i muči što Liverpoolu nije uspio donijeti naslov. Ali donio je klubu mnogo, bio je u njemu od samih početaka svog nogometnog puta, dizao je pokale FA kupa (2), Liga kupa (3), Lige prvaka, kupa UEFA (1), engleskog (1) i europskog Superkupa (2)...

Nije s reprezentacijom stigao do europskog ili svjetskog naslova, ali ostat će uvijek upamćen kao ponajbolji nogometaš u povijesti, jedan od najrazornijih veznjaka ikad. Da je otišao u madridski Real ili Chelsea, sigurno bi imao nešto više titula, kako klupskih tako i individualnih, na kontu, ali nikad ne bi prema njemu nogometni fanatici gajili toliko poštovanja.

Jer, malo je takvih kao on, a mogu se nabrojati samo Totti, Del Piero, Raul, Scholes, Zanetti, Maldini, Xavi, Iniesta...

Sigurno je da će ovacije s Anfielda biti gromoglasne, sigurno je da će mnogima biti knedla u grlu, a najveća upravo Gerrardu. A protivnik će biti isti onaj koji je stajao titule Liverpool prošle sezone, vodili su 3:0 i ostali bez tri boda.

Pobjeda je glavni cilj, to se podrazumijeva i to svi očekuju jer Gerrard je zaslužio na taj način pozdraviti se s Anfieldom u crvenom dresu, nakon dugih 17 profesionalnih sezona i čak 28 godina u klubu...

>> Moramo nastaviti dalje, imamo igrače koji će zamijeniti Gerrarda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije