Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JORDAN HENDERSON:

Moramo nastaviti dalje, imamo igrače koji će zamijeniti Gerrarda

Steven Gerrard
Reuters/PIXSELL
04.05.2015.
u 12:45

'Njegovim odlaskom momčad će izgubiti jako puno. Stevie je naš vođa i jako puno utječe na cijelu momčad na utakmicama.'

Steven Gerrard na kraju sezone odlazi iz Liverpoola u LA Galaxy, a iako će odlazak kapetana biti veliki udarac za momčad, Jordan Henderson vjeruje kako Liverpool ima dovoljno dobre igrače koji mogu nadoknaditi odlazak klupske legende.

- Njegovim odlaskom momčad će izgubiti jako puno. Stevie je naš vođa i jako puno utječe na cijelu momčad na utakmicama, teško je nadoknaditi takvog igrača - rekao je Jordan Henderson, kojega mnogi vide kao Gerrardovog nasljednika, pa nastavio:

- No u isto vrijeme moramo nastaviti dalje, imamo igrače koji mogu pogurati momčad i možemo biti jako dobri sljedeće sezone.

Liverpool je u subotu slavio protiv Queens Park Rangers s 2:1, a Gerrard je u 87. minuti zabio pobjednički pogodak. Sedam minuta prije toga kod rezultata 1:1 kapetan je promašio jedanaesterac.

- To je tipični Stevie. Razočaran je zbog jedanaesterca, ali je vrlo brzo nadoknadio taj promašaj, nastavio je s igrom i zabio pobjednički pogodak. Sretan sam zbog njega jer sam uvjeren da čitavu noć ne bi mogao prestati razmišljati o tome. To pokazuje njegov karakter. Takav promašaj ponekad jako utječe na ljude, no on je nastavio sjajno igrati, a na kraju je i zabio pobjednički pogodak.

>> Steven Gerrard odigrao posljednji Merseyside derbi i ostao bez pobjede

Komentara 1

UM
umnjak
15:12 04.05.2015.

Steve G, kraljina i karakter kakvih je malo u profi nogometu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije