Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTI ODUŠEVLJENI

Futsal Dinamo priredio humanitarni spektal koji će se dugo pamtiti

Futsal Dinamo
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/14
29.12.2014.
u 23:51

– Atmosfera je bila uistinu sjajna, drago mi je da smo se odazvali ovoj akciji – kazao je izbornik gostiju Mićo Martić

Malonogometni klub Futsal Dinamo spektaklom u dvorani Dražena Petrovića zaključio je sjajnu jesen prijateljskom utakmicom protiv Nordic Starsa, ponajboljim futsal igračima Švedske, Danske, Norveške i Finske. Završilo je 6:4 za goste, bilo je mnoštvo lijepih poteza i oko 2500 gledatelja moglo je uživati. Važnije, u ovoj prazničkoj priči, iako su malonogometaši Dinama izgubili, najveći pobjednik je udruga Sv. Vinka Paulskog iz Vukovara koja pomaže sugrađanima slabijeg imovinskog statusa i obiteljima s više djece, a kojoj je bio namijenjen sav prihod humanitarnog susreta.

Doći ćemo opet

– Atmosfera je bila uistinu sjajna, drago mi je da smo se odazvali ovoj akciji – kazao je izbornik gostiju Mićo Martić te dodao:

– Bez obzira na našu pobjedu, utakmica je bila čvrsta i zanimljiva. Nije me iznenadila kvaliteta Futsal Dinama, jer pratim te dečke cijelu polusezonu i zaista su odlični – dodao je Matić, inače bivši izbornik Hrvatske, a danas na klupi Finske. Naveo je kako će se i u budućnosti rado odazvati sličnoj humanitarnoj akciji.

Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Ovaj put će za Vukovar otići najmanje 50.000 kuna, a točan iznos sakupljene donacije znat će se kada se pobroji koliko je razglednica prodano. Vjerujemo kako će i snimke navijanja u drugom poluvremenu kad su na “repertoaru” bile isključivo domoljubne pjesme, a koje će se moći vidjeti na YouTubeu, dodatno razgaliti srca brojnih Vukovaraca. Ujedno, nastavak je to projekta vraćanja Dinama kakvog žele građanima, koji ostavlja dojam zajedništva, a zanimljivo je i da se odnos ne reflektira samo kroz tribine. Naime, prije humanitarnog spektakla, plavi volonteri su uzeli lopate u ruke i očistili snijeg oko dvorane.

Navijači su puni elana

Zato ne treba čuditi što se ponovno gromoglasno navijalo, što se svaki potez igrača na terenu pozdravljao pljeskom, te što ni ovog puta nisu zabilježeni nikakvi incidenata. Pozitivna priča i dalje traje, a elana plavih navijača ne manjka...

>> Dinamov humanitarni spektakl za Vukovar u Ciboni

Komentara 22

TM
tovar-magare
02:14 30.12.2014.

Svaka cast momci. Ovo je slika zagreba, a ne maksimir. Podrska iz splita.

ST
strmopec
00:28 30.12.2014.

hebi ga, kad je na maksimiru ko na mjesecu - nema atmosfere. samo familija

TO
Toma2
01:47 30.12.2014.

Lijepa gesta i atmosfera, ali i odlična utakmica na terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije