Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ON JE FENOMEN'

Cristiano Ronaldo u ovoj sezoni zabio više nego 53 kluba

Cristiano Ronaldo
Foto: REUTERS/Juan Medina
07.04.2015.
u 09:49

Real je i dalje četiri boda iza Barcelone koja se namučila kod Celte da bi pobijedila sa 1:0

Zabije li Cristiano Ronaldo gol, to nije vijest koja će nogometne sladokusce baciti na leđa, no kada zabije pet golova – e to je već poslastica. Hakl uskrsnu utakmicu odigrao je stroj za golove na Santiago Bernabéu protiv Granade (9:1), a ušlo je baš sve što je uputio u okvir. Bio je to prvi put da je za Real Madrid zabio 'petardu'.

– On je fenomen – pljeskao je suigraču Karim Benzema.

Modrić fenomenalan

Time je CR7 prestigao konkurenta Lea Messija u utrci za najboljeg strijelca u Španjolskoj te je na 36 golova (Messi 32). Lani je Zlatnu kopačku osvojio sa 31 postignutim golom, a broj do kojeg je dogurao ovaj vikend veći je od ukupno postignutih golova čak 53 kluba koja igraju u ligama petice, među kojima su Newcastle, Borussia D., HSV, Torino, Lille... Ta pobjeda (9:1) najveća im je u ligi od 1967. kada su s istim rezultatom pobijedili imenjaka Sociedad. Luka Modrić 'spakirao' je jedan autogol gostiju i deveti gol Reala.

– Luka je ključna figura jer zna promijeniti ritam na terenu, a njegove dubinske lopte naprosto su sjajne – zapljeskao je i Hrvatu trener Carlo Ancelotti.

Međutim, Real je i dalje četiri boda iza Barcelone...

>> Zlatna kopačka: Ronaldo se vratio na vrh, Kramarić nikako da se vrati među 10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije