Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manu opet razočarao

Chelsea može bez Mourinha, nezaustavljivi Leicester slavio u golijadi

Premiership
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
19.12.2015.
u 18:30

Bluese je vodio dosadašnji pomoćnik Steve Holand, a domaći navijači su transparentima dali podršku smijenjenom Mourinhou.

Chelsea je u prvoj utakmici bez Josea Mourinha na klupi na Stamford Bridgeu pobijedio Sunderland sa 3:1 u 17. kolu Premiershipa. Bluese je vodio dosadašnji pomoćnik Steve Holand, a već nakon 13 minuta igre sve je bilo gotovo. Ivanović i Pedro su pogađali za vodstvo od 2:0, da bi prednost na 3:0 povećao Oscar s bijele točke u 50. minuti. Borini je bio strijelac počasnog gola za goste.

Domaći navijači su transparentima dali podršku smijenjenom Mourinhou poručivši: "Jose je naš Special One " i "Poseban, genijalac, legenda"...

A dvojac koji je optužen da je okrenuo leđa Portugalcu - Cesc Fabregas i Diego Costa - dobio je glasne zvižduke.

Leicester City je nastavio s nevjerojatnim uspjesima, a slavio je u golijadi kod Evertona (3:2). Pobjeda koju je dvama pogocima s 11 metara režirao Alžirac mahrez zadržala je lisice na vrhu ljestvice. Okazaki je postigao treći pogodak, dok su Lukaku i Mirallas bili strijelci za liverpoolsku momčad.

Andrej Kramarić je utakmicu odgledao s klupe gostiju. 

A Manchester United još jednom je silno razočarao navijače i to domaćim porazom protiv Norwicha (1:2). Nakon loše predstave trener Louis van Gaal još je bliže otkazu. Goste su do vodstva od 2:0 doveli Cameron i Tettey, a za United je zabio Martial u 67. minuti. 

Ostali rezultati: Stoke City - Crystal Palace  1:2, Southampton - Tottenham 0:2, West Bromwich Albion - Bournemouth 1:2.

Poredak: Leicester City 38 bodova, Arsenal 33 (-1), Manchester City 32 (-1), Tottenham, Manchester United i Crystal Palace po 29 bodova...

>>Već se pojavio na utakmici: Mourinho se oglasio prvi put nakon otkaza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije