Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvat zvijezda Italije

Allegri želi Pjacu do nedjelje, ali evo gdje su pregovori zapeli!

Marko Pjaca
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
15.07.2016.
u 10:57

Prije nekoliko dana Pjaca je s Dinamom putovao u Skoplje, ali zbog viroze nije igrao protiv Vardara, već je svoje suigrače bodrio s tribina.

Marko Pjaca, nogometaš Dinama, posljednjih je dana prava zvijezda u Italiji. Njegov transfer u Juventus privukao je puno pozornosti, o njemu se piše svakodnevno i to hvalospjevima.

Za mnoge je ovaj transfer već gotova stvar i Pjaca će od sljedeće sezone biti Mandžukićev suigrač, ali posao još uvijek nije završen. Talijanska Gazzetta piše kako je trener stare dame Massimiliano Allegri oduševljen što će dobiti hrvatskog reprezentativca, ali je postao nestrpljiv i želi ga dovesti što prije. Točnije, čelnicima je rekao da ga želi najkasnije do nedjelje kada Juve kreće na turneju po Australiji, jer ga već tamo želi testirati i krenuti s prilagodbom.

No, tu postoji jedan mali problem jer se, barem tako tvrdi spomenuti list, klubovi još uvijek ne mogu dogovoriti. Juventus zasad nudi oko 20 milijuna eura, dok hrvatski prvak traži nekoliko milijuna eura više. Uz to, problem je što Talijani žele plaćati u ratama, ali u Maksimiru ne pristaju na to. Barem ne na to da bude u više od dvije rate.

Sve u svemu, vrlo brzo saznat ćemo tko je popustio, ali ono što je gotovo sigurno jest da je Pjaca odigrao svoje u Maksimiru i uskoro bi trebao preseliti u Torino.

Podsjetimo, prije nekoliko dana Pjaca je s Dinamom putovao u Skoplje, ali zbog viroze nije igrao protiv Vardara, već je svoje suigrače bodrio s tribina.

Komentara 9

GM
Gusta magla
11:49 15.07.2016.

Ako im das na rate i oni prestanu placat onda ti sudovi traju godinama i to dinamu netreba....Bravo za Maminja

DH
dalibor.hren
14:46 15.07.2016.

Talijani, poznate poštenjačine! Bolje 20.000.000,00 u kešu nego 50.000.000,00 na rate!

RS
rasta sev
17:59 15.07.2016.

Prodaš da bi imao od nečega stvoriti nove vrijednosti u ovom slučaju nekoliko novih "Pjaca" i onda i njih na tržište i tako redom klub ima od čega živjeti, održavati pogon, plasirati se u Europu, svaki plasman u EU donosi nekoliko mil. eura, plačaš zaposlenike.Možda i zaslužni za sve to nešto uzmu i sebi ali bitno je da se stalno napreduje i svake godine ima bar malo veći ostatak na računu.Tko ništa ne stvara nema ništa ni za prodati, može samo jaukati,bauljati po ulici i vikati kako su svi lopovi osim njega.Onda razmislimo tko je bolji, ljenčina koji nije imao od kuda ni za sebe nešto uzeti ili onaj koji stvori za sebe ali i za klub?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije