Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Holiday 2014.

Šarena, atraktivna i prepuna inovacija: Nike kolekcija slavi žene

Nike Woman
Foto: Nike
1/5
09.10.2014.
u 14:47

Sjajnom izložbom u sklopu čuvenog Designbloka u Pragu Nike je predstavio najnoviju jesensko-zimsku kolekciju za žene

Šarena, atraktivna i prepuna inovacija – upravo će takva biti ovogodišnja jesen i zima.

Barem tako najavljuje najnovija Nikeova kolekcija za žene Holiday 2014. predstavljena ovih dana u Pragu.

Nike se i ovoga puta pobrinuo da predstavljanje najnovije kolekcije pretvori u vrhunski event, a savršenim ambijentom za izlaganje pokazao se Designblok – poznata manifestacija koja slavi dizajn u u raznim oblicima – od mode i namještaja do industrijskog dizajna.

U suradnji sa studentima dizajna iz Praga, sport i umjetnost su se ujedinili kako bi u velikom stilu proslavili najnoviju Nikeovu kolekciju za žene. Jednotjedna izložba zamišljena je kao jedno veliko interaktivno iskustvo koje ujedno predstavlja najbolje primjerke Nikeovog dizajna za žene.

Foto: Nike

Upravo će takav koncept Nikeove izložbe privući brojne posjetitelje koji će kroz nju i učiti te sudjelovati na brojnim popratnim aktivnostima i eventima.

Valja istaknuti nekoliko primjeraka najnovije Nikeove ženske kolekcije koji su najviše privlačili pozornost posjetitelja. Nike Air Zoom Structure 18 i Nike Zoom Fit Agility tenisice za trčanje sa Zoom tehnologijom savršeno se uklapaju u najnoviju liniju za trčanje i treniranje.

Kolekciju krase i prekrasne siluete, što najbolje pokazuje Nike Aeroloft Hybrid jakna, dizajnirana tako da zadovoljava ženske potrebe u smislu praktičnosti, ali i dizajna. Ova jakna ženama osigurava zaštićenost u neprikladnim vremenskim uvjetima, ali i dalje uz pravu dozu stila.

"Nikeova Holiday 2014 kolekcija za žene kombinira najnaprednije inovacije i filozofiju savršenog dizajniranja baš za nju", ističe Martina Vránková, brand menadžerica u Nikeovom odjelu za središnju i istočnu Europu.

"Kolekcija pokazuje koliko neodoljiva može biti kombinacija sporta i dizajna.“

Foto: Nike

>>Karlie Kloss pokazala zavidno tijelo u najnovijoj kampanji za Nike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije