Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viktorijina anđelica

Karlie Kloss pokazala zavidno tijelo u najnovijoj kampanji za Nike

karlie kloss
Foto: PR
1/7
06.08.2014.
u 14:01

Kloss nedavno je provela cijeli dan vježbajući u newyorškom Nike Training klubu s trenericom Traci Copeland

Viktorijina anđelica Karlie Kloss, novo lice Nikeove jesenske kolekcije za žene, pokazala je nedavno najljepše komade za treniranje u kojima će se svaka žena osjećati izvanredno. Prirodna i ležerno skupljene kose te prekrasnog tijela Karlie je savršeno utjelovila želju svake žene – oblikovati tijelo, a osjećati se ugodno i lijepo, čak i tijekom najzahtjevnijih treninga.

Funkcionalnost i samopouzdanje – to su za mene najvažniji faktori koje tražim u opremi za vježbanje. Želim nositi maksimalno udobnu odjeću, bilo da trčim ili plešem, a da istodobno bude i lijepa i nosiva. Obično vježbam ujutro, nakon čega me čekaju brojne druge obveze, pa mi je važno da istu odjeću mogu nositi i u nekim drugim prilikama izvan konteksta samoga treniranja ističe Karlie Kloss koja se kao djevojčica bavila klasičnim baletom, a i danas koristi baletne pokrete kako bi održala tijelo zdravim i snažnim. U svoje omiljene aktivnosti Karlie ubraja i jogu, trčanje i vježbe u sklopu Nike Training kluba.

Kloss nedavno je provela cijeli dan vježbajući u njujorškom Nike Training klubu s trenericom Traci Copeland, a treninge je odrađivala upravo u najnovijoj Nikeovoj liniji za jesen 2014.

Volim različite vježbe snage i intenzivne treninge koje odrađujem s vrhunskim trenerima u Nike Training klubu ističe Karlie koja je najnovijom suradnjom s Nikeom izazvala nestrpljenje kod brojnih žena diljem svijeta koje čekaju dolazak najnovije linije u Nikeove trgovine.

A izbor je uistinu bogat – od neonskih sportskih grudnjaka do raznobojnih tajica za jogu i ultralaganih jakni za trčanje.

>>Mlada Amerikanka Karlie Kloss Vogueova je omiljena djevojka

>>Dugonoga manekenka ulovila šogora Ivanke Trump

Foto: PR

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije