Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalila se

'Želim više od svog ljubavnika, ali on koristi svoju kćer kao izliku da ne budemo zajedno'

shutterstock
06.10.2021.
u 19:03

Boji se da svojoj kćeri nikada nije ni rekao da ona postoji u njegovom životu

- Muškarac s kojim se viđam posljednje tri godine kaže da ne može biti u vezi sa mnom zbog svoje kćeri, ali pitam se koristi li je kao izliku - napisala je jedna žena zs The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Želi više od običnog seksa, ali on to ne želi.  Kaže da se ne može obvezati jer svoju kćer mora staviti na prvo mjesto, ali ona ima 15 godina i živi s mamom. Čak misli da njezin ljubavnik svojoj kćeri nikada nije ni rekao da ona postoji te da ima djevojku pa sada pita stručnjakinju za savjet.

- Budite čvrsti i recite mu da vas ova ležerna veza više ne privlači i da vas neće privlačiti ni u budućnosti. Bit ćete povrijeđeni ako nastavite ovako. Pobrinite se da nastavite svoj društveni život i upoznate nove ljude. Pokušajte izaći i zabaviti se. Zatim ćete polako krenuti od ovog čovjeka koji vas, čini se, samo koristi - odgovorila joj je Deidre.

Građani o padu Facebooka, Instagrama i Whatsappa: "Htio bi da nam se to češće događa, bilo mi je lijepo bez društvenih mreža"

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar kastanjer2
kastanjer2
21:42 06.10.2021.

Neka pita Lastana za savjet.

Avatar drug Joža
drug Joža
22:49 06.10.2021.

Joj, raspored mi je pun ali probati ću te ugurati negdje

MO
montello
12:29 07.10.2021.

traži nekog drugog bolje ti je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije