Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tajna sretnog braka'

Žena podijelila na TikToku: 'Svi u obitelji smo svingeri, pa supruga nekad dijelim s mamom i sestrom'

@madibrooks567
05.10.2021.
u 13:25

Otvorena veza i spavanje s više partnera tajna je uspješnog braka, kaže Madi...

U svom je TikTok videu Amerikanka Madi Brooks otkrila pratiteljima intimne detalje o svom, kako ističe, sretnom braku, za što je po njoj zaslužno svinganje, odnosno seks s više partnera u otvorenom braku. Brooks je tako objasnila da svog supruga, iako ga voli, povremeno 'dijeli' s mamom i sa sestrom, a njen je video očekivano postao viralan s više od sedam milijuna pregleda. 

- Mama, sestra, suprug i ja smo svingeri i svi smo u otvorenim seksualnim vezama s više seksualnih partnera - rekla je Brooks koja svog muža tako, kad god nije raspoložena, pošalje k mami...

Muškarci su tri puta bolji u krevetu kada u sobi naprave – ovo!

1/5

 

Ispričala je i da njih četvero zajedno posjećuju svingerske klubove i zabave, gdje upoznaju i nove seksualne partnere. 

- Svi smo svingeri što je odlično jer mi suprug ni ne stigne dosaditi! - kaže i dodaje da on s drugim ženama spava čak nekoliko puta tjedno.

@madibrooks567

Yep don’t judge ##fypシ ##swingtok ##viral

♬ original sound - madi

A upravo je to po njoj 'recept' za uspješan brak i sretnog muškarca, koji se osim s mamom povremeno viđa i s njenom sestrom. 

Brooks inače pod naslovom Život svingera redovito objavljuje videa u kojima prikazuje neobične odnose u svojoj obitelji, a često pokaže i kako se suprug pred njom upucava drugim ženama, s kojima ga ponekad i ona sama upozna.

Neobična dinamika obitelji zbunila je neke TikTokere, pa su komentirali kako 'nikada ne bi mogli tako živjeti', na što im je autorica odgovorila da 'ona nikog ne osuđuje, pa očekuje i da drugi prihvate njihov izbor..'.  

- Svijetu treba više žena poput tebe! - napisao je jedan dečko, dok se drugi pitao kako netko u razgovoru s mamom uopće dođe do toga da joj ponudi usluge svog supruga.

- Samo me zanima, kako takvi razgovori počnu? - pitao je korisnik u komentarima, no dodao je i da nema ništa protiv ničijeg izbora s kim će spavati, makar sve 'ostalo u obitelji'...

Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić

Ključne riječi

Komentara 52

DU
Deleted user
14:35 05.10.2021.

Sodoma i gomora!

MI
mica1111
19:32 05.10.2021.

Ne zna se tko je perverzniji. Dal ovi iz priče, il ovi koji priču prenose. Jadno,da jadnije ne može!

AF
AfganistanskiHrvat
17:45 05.10.2021.

Stvarno za svaku pohvalu. Čestitam "novinaru" na članku i Večernjem na objavi što me je prosvijetlio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije