Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zdravi, ukusni sokovi i savršen kruh iz vaše kuhinje

Panasonicovi mali kućanski aparati iz serije Experience Fresh
Foto: Promo
1/3
03.12.2018.
u 15:52

Panasonicov sokovnik MJ-L500 polaganim okretanjem cijedi voće, ne uništavajući hranjive tvari i stvarajući vrhunski ukusne i zdrave sokove, a u pekaču kruha SD-ZX2522 možete prirediti zdrav kruh bez glutena ili s integralnim žitaricama

Panasonicovi mali kućanski aparati iz serije Experience Fresh dobrodošao su dodatak svakom domu i omogućuju vam da u vlastitoj kuhinji jednostavno i bez gubljenja vremena pripremite ukusne sokove i kruh od zdravih namirnica.

Panasonicov spori sokovnik MJ-L500 pravi je užitak koristiti – kompaktan, tih i jednostavan za rukovanje i čišćenje.

Vijak ugrađen u ovaj sokovnik okreće se polako, brzinom od 45 okretaja u minuti, i tako cijedi sastojke umjesto da ih reže pa se hranjive tvari ne uništavaju toplinom nastalom trenjem. To je vrlo učinkovit način da se hranjive tvari zadrže u sokovima. Za razliku od sokova pripravljenih sokovnicima velike brzine, sokovi pripremljeni ovim uređajem ostaju konzistentni i ne razdvajaju se na vodu i voćni dio. Prirodni okus je tako i nakon nekog vremena sačuvan, a sok ostaje hranjiv i zadržava svoj atraktivan, prirodan izgled.

Panasonic donosi ovaj model u dvije nove boje - crvenoj i tamno zlatnoj boji koje će privlačiti poglede gostiju u vašoj kuhinji. Dizajnirano s namjerom da se uklopi u bilo koji dekor, minimalističko kućište koje se lako čisti također predstavlja pravi dodatak zdravom stilu života. Svi dodaci mogu se sigurno prati i u stroju za pranje posuđa. Dok radi, uređaj je vrlo tih pa ćete izuzetne napitke i deserte moći pripremiti i bez uznemiravanja gostiju ili ukućana.

S ledenim nastavkom ovog modela koji se koristi u pripremi hrane i pića poput sladoleda, gelata i zaleđenih koktela, do izražaja može doći i vaša kreativnost, a na svojim stranicama panasonic.com/hr Panasonic je pripremio i bogatu kolekciju recepata – zavirite u nju i odmah iskoristite svoj novi sokovnik na kreativni način!

Pekač kruha SD-ZX2522
Foto: Promo

Panasonicov pekač kruha SD-ZX2522 namijenjen je svima onima koji žele brzo i jednostavno u vlastitoj kuhinji napraviti zdrav i hranjiv kruh bez tvorničkih aditiva. Da biste ispekli upravo onakav kruh kakav želite, možete birati između tri veličine štruce kruha i boje odnosno zapečenosti korice. Poseban dozator za grožđice ili orašaste sastojke omogućit će vam da ispečete kruh s pravim omjerom sastojaka.

Pekač je opremljen s čak 37 programa za različite vrste kruha i tijesta, a među njima su program za brzo pečenje kruha od više vrsta žitarica, program za kruh bez glutena ili program za pečenje bezglutenskih biskvita za torte i kolače. U ovom pekaču  možete ispeći čak i domaće tijesto za pizzu, što će trajati svega 45 minuta.

Pekač kruha SD-ZX2522
Foto: Promo

Poput sokovnika MJ-L500, pekač kruha će se uklopiti ne samo u vaš zdravi životni stil nego i u dizajn vaše kuhinje, zahvaljujući modernom obliku i kućištu od crnog nehrđajućeg čelika, s komandama na staklu na dodir.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije