Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dalje je voli

'Vidio sam se s bivšom da joj čestitam zaruke, a onda smo završili u krevetu'

shutterstock
13.10.2020.
u 20:00

Njihova tajna veza traje već nekoliko mjeseci, ali on sada želi više.

- Vidio sam se s bivšom djevojkom da joj čestitam na zarukama, a onda smo završili u krevetu. Sad želi da se nastavimo sastajati u tajnosti i nakon što se uda. Prekinula je našu dvogodišnju vezu prije šest mjeseci, ali željela je ostati u kontaktu jer smo bili dobri prijatelji prije nego što smo započeli vezu. Pristao sam, ali karantena je onemogućila da vidim nju i naš krug prijatelja. Iznenada sam dobio poruku u kojoj je objavila svoje zaruke - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Odlučio se vidjeti s njom kako bi joj čestitao zaruke pa ju je pozvao u svoj stan. Bila je vrlo tiha i izgledala je umorno, a kada ju je pitao što nije u redu, počela je plakati. Priznala mu je da je trudna, ali i da je htjela da je dijete njegovo. Počeo ju je tješiti, a onda se dogodilo ono neizbježno - počeli su se ljubiti, a onda su završili u krevetu.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Ipak, nisu stali samo tamo. Od tada su se vidjeli nekoliko puta i uvijek su se seksali. On sada želi ponovno biti s njom, ali ona je odlučna da se uda i dobije dijete. Iako se uselila sa zaručnikom, i dalje želi seks s njim. Viđaju se jednom mjesečno, ali njemu to nije dovoljno.

- Nalaženje za seks nije dobra ideja, riskirate veću povredu svog srca. Ona sada nije slobodna, a u budućnosti će biti još manje. Ideja da možete nastaviti u tajnosti je sasvim luda. Imat će svoj drugi život, okupiran bebom, dok ćete bi htjeti više i nećete moći krenuti naprijed s vlastitim životom i pronaći novu ljubav. Ako se sada odvojite, natjerat ćete je da shvati da nećete biti njezina emocionalna podrška. Možda će je čak natjerati da ozbiljno razmisli želi li obveze za koje kaže da ih želi. Ako je nastavite viđati, nikad se neće morati suočiti s tim problemima. Recite joj kako se osjećate, ali onda podvucite crtu i više je nemojte vidjeti ako nije slobodna - odgovorila mu je Deidre.

On ima 110, a ona 104 godine te su najstariji par na svijetu:

Komentara 1

MO
montello
18:10 14.10.2020.

bolje sta dalje od bivših.opet sve isto,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije