Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Vidio sam se s bivšom da joj čestitam zaruke, a onda smo završili u krevetu'

Njihova tajna veza traje već nekoliko mjeseci, ali on sada želi više.
13. listopada 2020. u 20:00 1 komentara 3899 prikaza
Foto: shutterstock

- Vidio sam se s bivšom djevojkom da joj čestitam na zarukama, a onda smo završili u krevetu. Sad želi da se nastavimo sastajati u tajnosti i nakon što se uda. Prekinula je našu dvogodišnju vezu prije šest mjeseci, ali željela je ostati u kontaktu jer smo bili dobri prijatelji prije nego što smo započeli vezu. Pristao sam, ali karantena je onemogućila da vidim nju i naš krug prijatelja. Iznenada sam dobio poruku u kojoj je objavila svoje zaruke - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Odlučio se vidjeti s njom kako bi joj čestitao zaruke pa ju je pozvao u svoj stan. Bila je vrlo tiha i izgledala je umorno, a kada ju je pitao što nije u redu, počela je plakati. Priznala mu je da je trudna, ali i da je htjela da je dijete njegovo. Počeo ju je tješiti, a onda se dogodilo ono neizbježno - počeli su se ljubiti, a onda su završili u krevetu.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1 / 7
Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najugodnije je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

Ipak, nisu stali samo tamo. Od tada su se vidjeli nekoliko puta i uvijek su se seksali. On sada želi ponovno biti s njom, ali ona je odlučna da se uda i dobije dijete. Iako se uselila sa zaručnikom, i dalje želi seks s njim. Viđaju se jednom mjesečno, ali njemu to nije dovoljno.

- Nalaženje za seks nije dobra ideja, riskirate veću povredu svog srca. Ona sada nije slobodna, a u budućnosti će biti još manje. Ideja da možete nastaviti u tajnosti je sasvim luda. Imat će svoj drugi život, okupiran bebom, dok ćete bi htjeti više i nećete moći krenuti naprijed s vlastitim životom i pronaći novu ljubav. Ako se sada odvojite, natjerat ćete je da shvati da nećete biti njezina emocionalna podrška. Možda će je čak natjerati da ozbiljno razmisli želi li obveze za koje kaže da ih želi. Ako je nastavite viđati, nikad se neće morati suočiti s tim problemima. Recite joj kako se osjećate, ali onda podvucite crtu i više je nemojte vidjeti ako nije slobodna - odgovorila mu je Deidre.

On ima 110, a ona 104 godine te su najstariji par na svijetu:

Samo na Večernji TV-u Stručnjakinja objasnila zašto mladi nemaju poduzetnički duh i je li euro bolji od kune Huawei PETAL SEARCH Kako najlakše skinuti top aplikacije poput Tik Toka ili Deezera na vaš Huawei mobitel Od polja do stola Zelena strategija OD POLJA DO STOLA: Strategija koja otkriva pozadinu održivog razvoja Prevario suprugu Zabrinuti muškarac: 'Mislio sam da volim žene sve dok nisam imao odličan seks s nepoznatim muškarcem'
Sve je spremna za polaganje državne mature u Ekonomskoj i upravnoj školi Split
'Hodnici su uski, a razredi natrpani'
U splitskoj školi shrvani zbog preminule učenice: 'Upozoravali smo na ovo!'
PBZ CROATIA OSIGURANJE obvezni mirovinski fondovi
NIKA ISTRAŽUJE
Hrvatski građani imaju 113,2 milijarde kuna mirovinske štednje, evo što se događa s tim novcem