Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila mnoge

VIDEO 'Dobivao bih kaznu za prebrzu vožnju svaki tjedan': Policajka postala viralna na TikToku

Instagram/@alexaaa_narvaez
11.10.2023.
u 12:30

Na Instagramu je dobila veliku pozornost obožavatelja zbog svoje figure i stasa

Kolumbijska policijska službenica postala je viralna nakon što se pojavila snimka na kojoj ona nadgleda nogometnu utakmicu, noseći pripijenu policijsku uniformu. Alexa Narvaez (28) popela se na 1,8 milijuna pratitelja na Instagramu nakon što je snimljena kako patrolira utakmicom za América de Cali, piše Daily Mail.

Na Instagramu je dobila veliku pozornost obožavatelja zbog svoje figure i stasa. Prošlog je tjedna objavila: "Ovdje radimo, slavimo i svaki dan sve više volim ono što jesam i što radim. Navijačica sam, ali zbog ljubavi prema onome što radim volim kada momčad iz našeg grada pobjeđuje." Posljednja objava ponovno je podigla njezin korisnički račun u visine nakon sličnog videa snimljenog iza Alexe koji je prikazao policajku kako hoda po praznom igralištu.

 

@alexaaa_narvaez Se trabaja,se celebra .. y asi soy feliz 🫶🫶 #americadecali ♬ sonido original - alexaaa_narvaez

Punim imenom Gina Alexandra Pinzon Narvaez, "najseksi policajka Kolumbije", već ima više od dva milijuna pratitelja na drugim kanalima, poput TikToka gdje ima 2,2 milijuna pratitelja. Ipak, kaže da ne bi odustala od svog svakodnevnog posla kako bi postala model ili influencerica, unatoč brojnim ponudama. Umjesto toga želi biti pozitivan uzor mladim djevojkama, pokazujući im da mogu biti i lijepe i hrabre.

Na društvenim je mrežama i dalje aktivna, dijeli snimke s posla i isprobava različite odjevne kombinacije dok ide u teretanu. U jednoj objavi, na slici u bikiniju, napisala je: ''Lijepa, ne prekrasna... Volim ono što jesam, volim vidjeti sebe i osjećati se dobro, ne samo fizički nego i iznutra, moj mir, moj spokoj danas je jedinstven i osjećam se sretno, potpuna sam žena."  

Alexa je također obožavateljica životinja, dijeli slike svojih pasa, Tea i Zeusa, kao i svoje vožnje motociklom.Osim što je policijska službenica, također poziva građane da posjete turistička mjesta diljem zemlje. Gina se često slika u dresu reprezentacije kako slavi Kolumbiju. Postala je viralna na TikToku šetajući po obodu stadiona Estadio Olimpico Pascual Guerrero u Caliju, prikupivši 6,5 milijuna pregleda – i više od 6000 komentara. Jedan se korisnik našalio: "Kako ovaj video traje tri sata?" U nastavku je objavila video kako slavi jedanaesterac sa strane, viđen 32,5 milijuna puta. Korisnik Darius je napisao: "Nitko ne gleda utakmicu!" Drugi je komentirao: "Mislim da me treba uhititi."

Žena priznala: 'Sa 74 godine sam u najboljoj formi života iako svake večeri jedem kekse i popijem bocu vina'

 

Komentara 1

DU
Deleted user
19:09 11.10.2023.

Kazni me kazniiii...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije