Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promocija kolekcije

Večernji u Parizu: U Zagreb stiže nakit kraljice kiča Anne D. Russo

'russo1_nnn_sce_280912'
''
29.09.2012.
u 12:00

U Zagreb stiže nakit kraljice pretjerivanja Želim da ekskluzivno bude dostupno svima, barem na par dana - kaže Dello Russo

U trenutku kada Pariz, zbog tjedna mode, živi modu, i sve podređuje krcatim rasporedima poznatih i slavnih, a ulicama vlada prometni kaos zbog količine limuzina koje njima defiliraju, pravi mali spektakl napravila je poznata low cost modna kuća H&M.

Kabare za 700 odabranih

Naime, prije puštanja u prodaju ekskluzivne i limitirane kolekcije nakita koju je za njih dizajnirala slavna stilistica Anna Dello Russo, pripremili su u srcu Pariza, u kabaret-baru, burleskni šou sa stilisticom u glavnoj ulozi. Dugogodišnja urednica i stilistica magazina Vogue kojoj je baza trenutačno Japan, birano društvo od 700-tinjak duša počastila je plesnim performansom. Nakon nastupa, nije joj bilo teško pričati o inspiraciji za izradu nakita niti o poslovnim izazovima.

- Dobra je stvar kod H&M-a činjenica da demokratizira modu, i zato sam i pristala na suradnju kako bi nešto što je inače ekskluzivno bilo dostupno svima, bar na nekoliko dana - rekla nam je Anna te dodala kako je počašćena što se našla u društvu s nekim od najvećih dizajnera današnjice, a koji su prije surađivali sa svjetskim modnim divom, primjerice Karl Lagerfeld ili modna kuća Lanvin.

Kreativni direktor Chanela, iako je bio najavljen kao gost, nije stigao doći podržati prijateljicu na promociji. Ipak, došla je njegova muza, francuska glumica Vanessa Paradis, te manekenke Toni Garrnet i Karlie Kloss.

U moru poznatih faca našao se i jedan Hrvat, stilist Grgo Zečić kojemu je trenutačna adresa Velika Jabuka, a u Pariz je došao na jedan dan kako bi čestitao svojoj dragoj prijateljici Anni Dello Russo.

Za svačiji džep

- Iako sam užasno umoran, ovo nisam želio propustiti. Mislim da ljudi još nisu ni svjesni kakva je revolucija puštanje ekskluzivnih kolekcija za svačiji džep - otkrio je i odjurio za poslom.

Inače, nakit s potpisom Anne Dello Russo može se kupiti i u Hrvatskoj, ekskluzivno u H&M-ovoj prodavaonici u Centru Cvjetni, i to po cijenama koje su iste u cijeloj Europi. Za one koji ne znaju, riječ je o tipičnom stilu Dello Russove, dakle naglašeni modni dodaci koji graniče s kičem, jer je Anna, kako sama kaže, kraljica pretjerivanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije