Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Kakva majka, takva kći. Žene šaraju sa strane ako su to činile i njihove majke

Rezultati ovog istraživanja, koje je obuhvatilo 2000 ljudi, tako upućuju na to da postoji gen za varanje" jer će djeca nevjernih roditelja vjerojatno krenuti njihovim stopama.
08. svibnja 2014. u 21:00 0 komentara 818 prikaza
varanje
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/2

Sedam od 10 žena koje varaju svoje muževe imaju majke koje su bile tome sklone također, pokazalo je najnovije istraživanje portala Illicit Encounters

Mnoge žene osjećaju da im je zbog majčinih prevara "dozvoljeno" takvo ponašanje pa bračne zavjete shvaćaju manje ozbiljno. No, da ne bi odmah drvljem i kamenjem po ženama, i muškarci su takvi ako su njihovi očevi bili skloni "šaranju".

Ali ipak u  manjoj mjeri nego žene. "Svega" 54 posto nevjernih muškaraca priznalo je da su i njihovi očevi bili takvi, dok je kod žena čak 73% otkrilo da su i njihove majke varale.

Rezultati ovog istraživanja, koje je obuhvatilo 2000 ljudi, tako upućuju na to da postoji "gen za varanje" jer će djeca nevjernih roditelja vjerojatno krenuti njihovim stopama.

>>Žene sve češće varaju svoje muževe i to zbog ovoga

>>Stvarno čudan znak da će vas partner prevariti, a sami ste krivi

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.