Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad dosadi svakidašnjica

Žene sve češće varaju svoje muževe i to zbog ovoga

Žena s dva muškarca
Foto: Thinkstock
06.05.2014.
u 21:00

Izjave seksologinje potvrđuju i istraživanja koja pokazuju da se stav žena prema izvanbračnim seksualnim aferama u velikoj mjeri promijenio.

– Nekoć su se žene upuštale u afere zato što su prestale biti zaljubljene u svoje muževe, ali danas to sve češće čine isključivo zbog seksualnog zadovoljstva i uzbuđenja – objašnjava seksologinja Tracy Cox.

– Dakle, i dalje su zaljubljene u svoje supruge, ali su poželjele nešto novo i drukčije – dodaje ona.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Izjave seksologinje potvrđuju i istraživanja koja pokazuju da se stav žena prema izvanbračnim seksualnim aferama u velikoj mjeri promijenio. Žene se usuđuju raditi ono što prije možda nisu mogle ni zamisliti.

– Naravno da se kod žena javlja krivnja zbog toga, ali naučile su kako je umanjiti. Sebi najčešće govore da zaslužuju sreću te zaslužuju osjećati se živima. Objasne sebi da su dobre majke i dobre supruge te da je afera nešto što će ih malo zabaviti i pružiti im zadovoljstvo – navodi Cox.

>>Zašto udane žene uskaču u krevet s drugim? Anketa otkriva nove razloge

>>Stvarno čudan znak da će vas partner prevariti, a sami ste krivi

>>Preljubnici bi i ovce i novce! Iznenađujući rezultati ankete

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
21:33 06.05.2014.

Tracy Cox? Stvarno? Decki u Vecernjem zaista objavljuju neozbiljne clanke. Zasto se poneki toliko trude da uvedu nemoral u hrvatsko drustvo?

Avatar maraaa
maraaa
22:33 06.05.2014.

varaju i žene i muškarci zato što im svaki dan govorite kako je to u redu, kako trebaju stalno nešto tražiti, tražiti...

AA
aabbcc
21:46 06.05.2014.

Muskarci su krivi sto dozvole sebi da ih tudje zene povaljuju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije