Naslovnica Lifestyle Gourmet

U ruskoj kuhinji često se kombiniraju tijesto i meso, a ako ne pijete votku, dobit ćete - ovo!

Uglavnom se sve što je jestivo može pronaći u ruskim šumama i morima, a to se nudi i na lokalnim jelovnicima: gljive, razni plodovi zemlje, divljač, rakovi, ribe, crvena i crna ikra te Oliverova salata, kod nas poznatija kao ruska salata.
10. rujna 2018. u 11:16 0 komentara 857 prikaza
Boršč
Foto: Marin Penavić

Ruska kuhinja je, čini se, u potpunosti uvjetovana tamošnjom hladnom klimom. Rusi vole hranu koja nudi utjehu, toplinu i dugotrajan osjećaj sitosti. 

Madeline Giorgetta linija za 5 Fitness trenerica otkrila jednostavan trik kako `dobiti` ovakvo tijelo

Uglavnom se sve što je jestivo može pronaći u ruskim šumama i morima, a to se nudi i na lokalnim jelovnicima: gljive, razni plodovi zemlje, divljač, rakovi, ribe, crvena i crna ikra te Oliverova salata, kod nas poznatija kao ruska salata. 

I nitko ne može previdjeti sveprisutnu ciklu, važan sastojak ruskoga nacionalnog jela - gustog i zasitnog boršča.

U ruskoj kuhinji često se kombiniraju tijesto i meso. Primjerice okruglice punjene mesom, vrlo su popularne. Kao i piroške različitog punjenja, a posebno su cijenjeni sibirski peljmeni, okruglice s krumpirom i gljivama. 

Piletina savjeti Ovo su pogreške koje ne biste trebali raditi s piletinom prije pečenja

Ako ne pijete votku, osnovnu rusku metodu zagrijavanja iznutra, Rusi će vam čašu napuniti kompotom ili morsom, sokom od brusnica. 

Pogledajte i video Supernamirnice koje trebate imati u svom domu

[video: 22601 / Supernamirnice koje trebate imati u svom domu]

 

VIP izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.