Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GURMANSKI UŽITCI

Top kuhari pripremaju najbolju mesnu klopu na Chill&Grillu...

Ilustracija
Foto: Gastro.hr
1/4
24.04.2018.
u 12:29

Saznajte kakve sve gurmanske užitke sprema najveći festival klope, cuge i mjuze u Zagrebu. Idući vikend na Bundeku isprobajte specijalitete i dobro se zabavite...

Od 27. 4. do 1. 5. Zagreb Chill&Grilll na Bundeku, na više od 4000 m2, priprema se drugo izdanje najvećeg festivala klope, cuge i mjuze u Zagrebu. Gastronomske specijalitete u Cooking showovima svakodnevno će pripremati vrhunski kuhari kao što su David Skoko, Lana Klingor Mihić, Priska Thuring, Darko Kontin, Vedran Bošković, Zoran Delić, Mišel Tokić i Marko Palfi.

Upravo nam je Palfi otkrio i tajni recept za marinadu mesa s roštilja koju ne smijete propustiti – ukusna piletina i govedina u soja sosu, češnjaku, limunu, đumbiru, limeti, čiliju i timijanu, i sve to uz vrhunska craft piva. Svoje kuharsko umijeće na Bundeku pokazat će i učenici Ugostiteljsko-turističkog učilišta Zagreb, a moći ćete kušati i delicije koje će spravljati chefovi u Mistery box dvobojima.

Prošle godine nas je posjetilo više od 40.000 ljudi pa smo ove godine dodatno obogatili ponudu – cjelodnevna zabava za obitelj, klopa, glazba i bogata nagradna natjecanja.

Ove godine organizirali smo duplo više programa za djecu, jer dok vi uživate pod suncem u prostranoj Chill Out zoni gdje vas očekuju brojni darovi, vaši najmlađi zabavit će se u prostoru rezerviranom samo za njih.

Ove godine proširili smo Chill Out zone - Jack´s Wings&Things nudit će krilca s najfinijim umacima, Pevec Samo Fino zona nudit će finu kavicu te priliku za fino i ugodno chillanje, Zvijezdina Chill Out zona dat će dodatne okuse vašoj klopi, Dukat vam omogućuje da uz kupnju jela s roštilja uživate uz gratis kuglicu President kajmaka...

Ne propustite premium burgere, kopuna s roštilja, delikatesni biftek i brojna druga jela, a sve to uz odličnu mjuzu cijeli dan i večernjim koncertima bendova Mangroove, NoA & Funkblasters, The Second hand band i Luce, Letu Štuke i Juru Stublića & Film. Organizator festivala je Gastro.hr, a glavni medijski partner 24sata.

Generalni pokrovitelj je Podravka, a ostali partneri su Pevec, Jamnica kao službena voda festivala, Tele2, Labud - Kisko i Permetal, Dukat - President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić i Nescafé. Sve o najboljem festivalu klope, cuge i mjuze pročitajte na www.ChillGrill.hr.

Komentara 1

KR
kruti217
14:03 24.04.2018.

kaj nije to bilo ovaj vikend???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije