Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za novac

Tko je za izazov? Ako želite 8500 kuna, probajte pojesti burger od čak 2 kilograma u samo 20 minuta

Facebook/Kebabistan Preston
04.06.2020.
u 07:00

Jedan turski restoran napravio je veliki izazov - burger od čak 2 kilograma pojedite u kratkom roku i novac je vaš.

Turski restoran Kebabistan koji se nalazi u engleskom gradiću Preston već neko vrijeme popularan je zahvaljujući finom burgeru zbog kojeg im se mnogi vraćaju. Ogromno pecivo, kako prenosi Lancashire Post, sadrži janjeće meso, umak, sir, zelenu salatu, rajčicu, i pommes frites sa strane - a sve teži čak dva kilograma! 

Iako je ta porcija namijenjena za deset ljudi, ovaj restoran došao je na ideju da izazove ljubitelje burgera - u 20 minuta jedna osoba mora pojesti cijelu porciju i osvojit će čak 1000 funti (oko 8 500 kuna).

Novinarke Večernjeg Lista isprobale su burgere, evo koji ih je osvojio:

Novac neće dobiti u ruke, već u obliku vouchera koji može potrošiti u restoranu.

Prijaviti se može tko god želi i tko je u mogućnosti doći do restorana, a sudeći po broju zainteresiranih na njihovoj Facebook stranici, kuhari će imati pune ruke posla radeći burgere.

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Immanuell
08:36 04.06.2020.

Ako sam dobro raspoložen i gladan, možda bih i uspio, ne znam. Nikad nisam tako nešto probao. Uglavnom kila janjetine ili prasetine hrskave kožice s prilozima uvijek i za kraće vrijeme. Na kraju pivo, to se ne broji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije