Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zaštomu tada nisam bila dobra?!'

Smršavjela je 45 kg: "Javio mi se dečko koji mi se rugao, a sada želi sa mnom na spoj; fuj!"

Instagram/@Brooklyn Kennedy
01.08.2023.
u 13:30

Sa suzama u očima Kennedy je muškaracima iz svoje prošlosti poručila da, ako ih nije zanimala tada s nekoliko kilograma viška, ne trebaju za njom trčati ni danas...

Britanka Brooklyn Kennedy bila u šoku kad je nedavno preko Instagrama dobila poruku od jednoj od najzgodnijih i najpopularnijih bivših kolega iz srednje škole, a koji je cijelo školovanje nije ni pogledao. Tada je, kaže, ona bila debeljuškasta štreberica koja je voljela pohađati dramsku, a on je bio popularni mišićavi nogometaš kojeg su opsjedale navijačice. A onda je, nakon što joj je sredinom 2021. godine dijagnosticiran preddijabetes, Kennedy krenula na svoj put mršavljenja, držeći se striktnog režima prehrane i redovito vježbajući u teretani. "Sve sam to radila u nadi da se neću razboljeti, a ne da dečkima budem privlačnija!", ističe 20-godišnjakinja koja je zahvaljujući svojoj upornosti u nešto više od godine dana uspjela smršavjeti nevjerojatnih 45 kilograma.

A usprkos svom novom izgledu, za koji se itekako naradila, poruka od popularnog dečka nije ju razveselila, dapače. “Sve su mi se dlake nakostriješile kad sam je pročitala”, rekla je Kennedy, danas glumica u usponu koja živi u Brooklynu u New Yorku “U školi mi se taj tip doslovno rugao kad god bi me vidio, a sada mi se nabacuje samo zato što sam mršavija? Fuj, ja sam i tada bila sjajna i lijepa i moja težina nije ni trebala biti važna”, poručila je.

@brookenrecordd I am still me no matter my size 💛#bodypositivity #fat #dating #motivation #love #unconditionallove ♬ original sound - Brooklyn Kennedy

Zato je, sa suzama u očima, u videu koji je objavila na TikToku muškarcima iz svoje prošlosti poručila da, ako ih nije zanimala tada, neka se ni sada ne trude oko nje. “Kada pomislim da su me otpisali samo zbog debljine, osjećam se odvratno...”, priznaje Kennedy na TikToku, u videu koji je privukao  420.000 pregleda, prenosi NY Post.

“Ne želim imati ništa s ljudima koji tako vole. Ne poznajem drugu vrstu ljubavi osim bezuvjetne”, zaključila je. A da je Kennedy u pravu kada kaže da mnogi muškarci izbjegavaju žene koje nemaju 'idealne' proporcije potvrđuje i nedavna studija o razlikama spolova u procjeni tijela koju je proveo Institut za psihologiju u Osnabrücku, Njemačka, a koja kaže da muškarci često umanjuju vrijednost žena koje nemaju 'idealna' tijela, kao i da uvećavaju one sa popularnim proporcijama.

Izgubila 45 kilograma i oduševila mnoge svojom transformacijom: 'To nije ista osoba!'

Ključne riječi

Komentara 4

MO
montello
11:54 02.08.2023.

reci mu zbogom takvi ti ne treba

KO
komentant
17:40 01.08.2023.

Kažeš fuj:?Kažeš nekoliko kg. teža (45)A bila si fuj.. Čestitam na toliko skinutih kg. Nastoj to održati, mada će biti jako teško. I malo skromnosti nebi bilo na odmet.

Avatar Idler 3
Idler 3
14:42 01.08.2023.

Svaka pohvala za tolko mrsavljenje al bi joj rad vidjel kožu na trbuhu ! I ne, ziher ju nebi zval van.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije