Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna je

Priznala da se udala zbog novaca: ‘Suprug me svaki tjedan me vodi u kupovinu, a kupio mi je i auto’

Tik Tok
01.08.2023.
u 12:30

Malaikah često dobiva skupe cipele, posjete luksuznom salonu za nokte i putovanje avionom u prvoj klasi

Malaikah Raja, mlada Britanka, sada je bogata domaćica koja živi u Dubaiju. Žena je otkrila da se udala zbog novca i sada ima 'najbolji' život za koji tvrdi da bi mnoge mogao napraviti ljubomornima.  Njezin suprug milijunaš njeguje je raskošnim stilom života, uključujući tjedne kupnje dizajnerskih torbi, kojima se voli razmetati na internetu.

I ne samo to, Malaikah često dobiva skupe cipele, posjete luksuznom salonu za nokte i putovanje avionom u prvoj klasi. Živeći u žarištu influencera, Malaikah, koja je svog sadašnjeg muža upoznala 2017. i sada ima jednogodišnjeg sina, redovito kupuje skupu odjeću, nakit, cipele i torbe. U jednom videu objavljenom na društvenim mrežama Malaikah je napisala: “POV: Udaješ se samo zbog novca."

@malaikahraja Come back next week to see the designer bag he got for me with my next weeks weekly allowance 👀🛍️ #london #money #richhusband #boyfriend #shopping #designer #dayinthelife #vlog #lifestyle #luxury #luxurylifestyle #trophywife #marriage #husbandgoals #relationship #designerbags #dior #shoppinghaul #designershopping ♬ original sound - Malaikah 💖

Kasnije je dodala: “Život kakav zaslužuješ.” U snimci se vidi Malaikah kako sjedi na suvozačevom mjestu skupocjenog Mercedesa, dok je njen muškarac vozi. Okićena skupim vrhunskim dizajnerskim nakitom, uključujući narukvice Cartier i Van Cleef & Arpels, nosila je i legendarnu crnu Chanel torbu. I ne samo to, već joj je milijunaš kupio i jarko ružičasti Mercedes nakon što je rodila njihovog sina.

U listopadu, mjesecima nakon što je donijela sinčića na svijet, Malaikah je otkrila svoj 'poklon' - ružičasti Mercedes G-Wagon vrijedan blizu 200.000 funti. Sretnica je napisala: “Mislite da ovo radim besplatno. Pošalji ovo nekome kome treba savjet.” Preko isječka reproduciran zvučni zapis iz TV emisije The Kardashians: "Naknada za moje usluge... Mislite li da ovo radim besplatno?"

VEZANI ČLANCI:

U drugom videu, Malaikah je svojim pratiteljima dala pogled izbliza na tipičan dan u svom životu. Dok je par uživao u putovanju u London, ona je objasnila: “Dan u životu šećerne bebe, londonsko izdanje. Danas me moj dragi izveo van da uzmem novu Dior torbu. Prva stanica je bio Harrods - imali su jako dobar izbor torbi, ali nisu imali baš onu koju sam tražila. Onda smo odlučili otići u Sloane Street pronaći torbu i srećom, zapravo su je imali na zalihama i to je bio posljednji komad. Tako sam sretna što sam to uspjela pronaći. Koštala je 5000 funti i to je najsanjivija, najljepša torba koja može ići uz gotovo sve što nosite. Kad sam ju doista držala, to me baš usrećilo. Onda smo krenuli u muški odjel isprobati neke od košulja. Bile su tri različite koje smo isprobali, sve su stvarno jako lijepe. Ukupno smo potrošili 7750 funti i to je bio vrlo uspješan dan trošenja njegovog novca. Sigurna sam da nije bio previše sretan zbog toga, ali na kraju dana, sve se vrti oko mene. Moja je torba koštala više od obje majice koje je on dobio. Onda smo se uglavnom vratili kući i kao što vidite, platili smo 65 funti za parkiranje. Sljedeći tjedan ću vam pokazati dizajnersku torbu koju je kupio za mene s mojim tjednim džeparcem za sljedeći tjedan."

Malaikahin TikTok snimak, koji je podijeljen pod korisničkim imenom @malaikahraja, očito je zaprepastio mnoge, jer je u samo jednom danu prikupio nevjerojatnih 283.900 pregleda. No korisnici društvenih mreža ostali su u šoku i mnogi su bili zaprepašteni koliko je novca Malaikahin suprug potrošio. Jedna osoba je rekla: “Cijena te torbe mogla bi riješiti sve moje životne probleme.” Drugi je dodao: "Zašto ljudi ne žive skromnije?" Treći je komentirao: "To je zapravo moj budžet za novi auto koji mi treba."

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

 

Ključne riječi

Komentara 7

ZC
zcavar
18:15 01.08.2023.

Kad se zasiti tvog tijela i kad postanes cistiliste za dzep, rijesit ce te se.

Avatar Noldor
Noldor
14:51 01.08.2023.

Ah te Britanke.

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
12:54 02.08.2023.

Ženski ciganluk ništa više od toga ili potpuna suprotnost od nordijskog društvenog modela "The Swedish Theory of Love "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije