Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sensa Pure Energy Yoga Retreat na Lošinju

Sensa Yoga Retrea
Foto: Dražen Kokorić
1/4
15.04.2023.
u 08:15

Pridružite se na jedinstvenom vikendu i ostavite staru energiju iza sebe!

Satovi joge i meditacije Senke Ljubić, puni pansion te mirisna i koloritna kulisa otoka Lošinja – scenarij su za još jedan prekrasan Sensa Yoga Retreat. Evo što vas očekuje od 5. do 7. svibnja u hotelu Manora u Nerezinama.

Podržavajuća energija učiteljice joge Senke Ljubić i polaznika koji biraju 'svježu energiju' kako bi rasli i razvijali, puni pansion te mirisna i koloritna kulisa otoka Lošinja – scenarij su za još jedan prekrasan Sensa Yoga Retreat. Ovog puta s naglaskom na 'čistu, svježu, novu energiju' koju s proljećem želimo uvesti u svoje misli, tijelo i život.

Foto: Dražen Kokorić

Naše tijelo, srce i um imaju u sebi nepresušan izvor vitalnosti, snage i zdravlja. No, u svakodnevnom ritmu često ne stižemo odvojiti dovoljno vremena za sebe kako bismo se obnovili. Dobar plan za to je na neko vrijeme ostaviti iza sebe svakodnevicu, brige i stres, kako bismo se obnovili na vikendu dobre energije uz pomno osmišljen program yoge, opuštanja, disanja i meditacije.

Sensa Pure Energy Yoga Retreat pomoći će nam osloboditi čistu energiju svog bića te se lakše i opuštenije suočiti sa svime što nam život donosi tijekom godine. Kad osvijestimo koliko naše tijelo može, koliko naše srce želi, a naš um žudi za novim znanjem i razumijevanjem, osjećamo kako se budimo u novoj razini vlastitih mogućnosti i povjerenja u život. Pure energy vlastitog bića na dohvat nam je ruke! I sve to u čistom okružju jedinstvenog otoka Lošinja koji će nas podržati svojom ljepotom, morem, mirisima i zvukovima čiste prirode.

Foto: Dražen Kokorić

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi 280 €. Članovi Sensa kluba imaju pravo na 10% popusta (252 €). Nadoplata za jednokrevetnu sobu je 40 €. Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i plaća se po dolasku u hotel Manora. Prijevoz nije uračunat u cijenu.

Sve detalje o planu i programu retreata možete pronaći na Sensa portalu.

REZERVACIJE I INFORMACIJE na broj +385 91 6500 713 i e-mail sensa@adriamedia.hr

Foto: Dražen Kokorić

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije