Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mljaac!

Podijelila odličan recept za njoke koje su gotove u samo 10 minuta

TikTok
09.07.2021.
u 09:30

Recept je vrlo jednostavan, a sve sastojke sigurno imate kod kuće.

Nakon napornog dana, najbolje je napraviti neko brzinsko, ali ukusno jelo - ove njoke s tikvicama, slaninom i maslinama mogle bi biti pravi pogodak. Recept je podijelila australska kuharica Mon Mack te je brzo postao hit na TikToku.

Iako njoke izrađuje sama, kaže da su dobre i one kupljene u trgovini. Za ovaj recept potrebni su vam maslac, luk, češnjak, slanina, tikvice, rajčica, masline, njoke i vrhnje. Recept je vrlo jednostavan. Može se napraviti u svega 10 minuta i odličan je za last-minute večeru, kako piše Metro.

Recept slavne glumice srušio internet: Svi su poželjeli pripremiti krumpir na ovaj način!

1/6

Priprema:

Zakuhajte jednu posudu posoljene vode te na posebnoj tavi ugrijte maslac. Na maslac dodajte luk, češnjak, slaninu te prstohvat soli pa pecite dok ne posmeđe. Zatim dodajte tikvicu, rajčicu i masline.

U zagrijanoj vodi kuhajte njoke, tako da ih kuhate oko jedne minute u kipućoj vodi ili dok ne isplivaju na površinu. Nakon što su kuhane, izvadite ih iz vode te premjestite u tavu s povrćem.

Na kraju dodajte nekoliko žlica vode od kuhanja njoka i vrhnje, pa miješajte dok se sve ne prelije umakom i poslužite s parmezanom.

@monmackfood

Making lunch for my sister 🍝 follow for more ❤️ ##gnocchi ##pastarecipe ##cookingvideos ##foodtiktok ##easyrecipes

♬ SUNNY DAY - Matteo Rossanese
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije