Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slažete li se?

Gošća na vjenčanju razljutila svojom haljinom: 'Mislila sam da je ona mladenka'

Reddit
07.07.2021.
u 14:34

Nosila je haljinu koja je dio kolekcije haljina za djeveruše marke Vera Wang, ali mnogima se nije svidio njezin izbor

Svatko bi volio imati neograničena sredstva za trošenje na odjeću i uređivanje. Dizajnerska odjeća uvijek bi bila svačiji prvi izbor, ali se treba znati kada je ona prikladna. Jedna djevojka razljutila je mnoge jer je nosila dizajnersku haljinu na vjenčanje zbog koje su mnogi pomislili da je ona zapravo - mladenka, kako piše The Sun.

Na fotografiji koju je podijelila na društvenim mrežama, vidi se kako ljubi svog dečka u zadivljujućoj svijetlo ružičastoj haljini koja je dio kolekcije haljina za djeveruše marke Vera Wang. Međutim, nije trebalo dugo da objava završi na Redditovom forumu Wedding Shaming, gdje su korisnici osudili ženu jer je skrenula pozornost s mladenke.

Hrvati se probudili jutros u znoju zbog visokih temperatura: Pripremite se, bit će još i gore!

1/2

Foto: Reddit

- Influencerica s Instagrama koju pratim objavila je svoju sliku kao gošća na vjenčanju. Ova vrlo svijetla ružičasta haljina u najboljem slučaju je na granici dopuštenog - napisala je korisnica koja je podijelila njezinu fotografiju.

Njezina objava brzo je postala viralna, a mnogi su ostali šokirani izborom haljine ove djevojke. “Mislila sam da su ovo mladenci”, komentirala je jedna korisnica. “Mislim da je vrijeme da se žene koje nose ovakve haljine zamole da napuste vjenčanje”, dodala je druga, dok je treća rekla: “Ovo je svakako haljina i fotografija za mladence, ne za goste.”

Najgora noćna mora: Piton iz WC školjke ugrizao muškarca za genitalije!

Ključne riječi

Komentara 2

SA
sancur15
11:34 08.07.2021.

To je tako u bapsim svatovima, gdje pozoveš 300 ljudi, a za 200 njih pojma nemaš tko su. Ako ovih preostalih 100 zna tko su mladenci, kakve veze ima što tko nosi na sebi

MO
montello
14:08 08.07.2021.

Svasta ne znas ni tko je tko na vjencanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije