Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo niste znali

Ovo je razlog zašto komarci ne napadaju anđelice Victoria`s Secreta

Victoria Secret
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
09.06.2016.
u 08:45

Na njihovim fotografijama ili snimkama dok šeću glamuroznim pistama, nećete vidjeti niti jedan ubod komarca. Čak i ako vam je ikada to nekim čudom palo na pamet "tražiti" na njihovim tijelima.

Modele Victoria`s Secreta komarci ne vole.

Na njihovim fotografijama ili snimkama dok šeću glamuroznim pistama, nećete vidjeti niti jedan ubod komarca. Čak i ako vam je ikada to nekim čudom palo na pamet "tražiti" na njihovim tijelima. I nije to zbog fotošopiranja niti savršenih korektora i pudera za prikrivanje, već razlog leži u tome što njih komarci zaista ne napadaju. 

Ove male krvopije, naime, bježe od ovih ljepotica jer im smeta parfem Victoria`s Secreta kojima su namirisane anđelice.

Riječ je o jednom od najpopularnijih parfema ovog brenda donjeg rublja, VS Bombshell, a koji djeluje odlično i kao repelent. 

Istraživači su sasvim slučajno otkrili  "njegovo tajno djelovanje" na Sveučilištu New Mexico kada su odlučili testirati nasumice odabranih osam komercijalnih repelenata i dva parfema, od kojih je jedan bio VS Bombshell koji je jedna od znanstvenica dobila na poklon. 

Pretpostavili su da će upravo taj cvjetni, slatki miris parfema biti pravi magnet za komarce, no pokazalo se sasvim suprotno. VS parfem odličan je repelent i odbija komarce i do dva sata nakon primjene. 

>>U New Yorku održana revija Victoria's Secreta. Pistom prošetalo više od 40 modela

>>Manekenke Victoria’s Secreta 12 sati prije revije gladuju

Komentara 1

HO
horton
09:03 09.06.2016.

Vidim da se parfem ne prodaje, pa su smislili novi pristup.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije