Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

'Ne mogu prestati spavati sa šefom... Razmišljam da dam otkaz iako je to moj posao iz snova'

shutterstock
21.01.2023.
u 00:18

Otkako su započeli aferu, bilo im je nemoguće držati ruke podalje jedno od drugoga i stvarno je počela razvijati duboke osjećaje prema njemu.

– Napuštanje posla iz snova čini mi se kao jedini način na koji mogu prestati spavati sa svojim oženjenim šefom. Zbog tako bliske suradnje nemoguće mu je odoljeti. Svaki put kad pokušam, povuče me natrag i seksamo se zadnje dvije godine – napisala je jedna žena za The Sun.

Otkako su započeli aferu, bilo im je nemoguće držati ruke podalje jedno od drugoga i stvarno je počela razvijati duboke osjećaje prema njemu. Iako joj je rekao da mu je stalo do nje, ne zna hoće li ikada moći ostaviti svoju ženu. Shvaća da joj ova afera samo šteti, ali ne zna što da radi.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Pokušala sam se držati podalje od njega, ali kad sam s njim, osjećam se tako dobro. Jedino rješenje koje mi pada na pamet je pronaći novi posao, ali stvarnost odlaska je srceparajuća. Ovaj posao je sve o čemu sam sanjala, ali brinem se da nemam drugog izbora – nastavila je.

– On čini da se osjećate dobro dok ste s njim, ali zastanite i razmislite koliko se loše osjećate kad ga ne možete vidjeti. Ovaj čovjek neće ostaviti svoju ženu. Zašto bi, kada može imati bezbrižan seks s vama i udobnost sa svojom ženom? Gubite vrijeme na aferu koja ne vodi nikamo, ali dati otkaz na poslu nije rješenje. Pronađite snagu da mu kažete da je gotovo. Neće biti lako, stoga se okupirajte drugim stvarima kao što je viđanje voljenih osoba. Na taj način možete upoznati nekoga koga zaslužujete i tko vam se može posvetiti – odgovorila joj je Deidre.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak…

 

Komentara 3

AF
afer
07:53 21.01.2023.

Pa to je barem lako. Ostani trudna!

MO
montello
15:51 22.01.2023.

Dobit ce povisicu☺

KA
kažemja
02:09 21.01.2023.

Pa probudi se !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije