Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava ljubav

Najstariji bračni par na svijetu s Downovim sindromom slavi 25. godišnjicu

Facebook
05.03.2020.
u 16:00

Tommy je zaprosio Maryanne nakon samo osamnaest mjeseci veze s prstenom iz nagradnog aparata, nakon što je pitao njezinu majku za dopuštenje.

Maryanne, 48, i Tommy Pilling, 62, iz Velike Britanije planiraju proslaviti svoju dvadeset i petu godišnjicu braka velikom zabavom sa svojim prijateljima i obitelji. Iako se dvadeset i pet godina braka ne čini puno, Maryanne i Tommy su najstariji bračni par s Downovim sindromom u svijetu, prenosi Daily Mail.

Tommy je zaprosio Maryanne nakon samo osamnaest mjeseci veze s prstenom iz nagradnog aparata, nakon što je pitao njezinu majku za dopuštenje. Iako se Tommy sada bori s demencijom, oni se još uvijek vole kao i na početku veze. Maryanne je rekla: "Tommy i ja se nikad ne svađamo. Volim svog muža, on mi je najbolji prijatelj."

Foto: Facebook/RTL

Zbog zabrinutosti o njegovom zdravlju, Tommyju pomaže njegova sestra, ali oni dalje žive samostalno i vode brigu o svemu. Njegova sestra Lindi rekla je: "Sama činjenica da žive samostalno i još uvijek su odlično je iznenađujuća i zadivljujuća." Zadnjih nekoliko godina je jako teška za njih zbog Tommyjeve bolesti. Iako se on još uvijek svega sjeća, Tommy često ima promjene raspoloženja i njegovo zdravlje se jako pogoršava, što naravno utječe i na Maryanne.

Maryanne i Tommy imaju svoju Facebook stranicu s više od šezdeset tisuća pratitelja, gdje redovito objavljuju detalje o svojoj vezi. Oni će u srpnju proslaviti dvadeset i petu godišnjicu braka, iako se to njima ne čini kao neko veliko postignuće, već obična i normalna veza. Osobe s Downovim sindromom često imaju komplikacije sa zdravljem, stoga je rijetko da bračni par poput Maryanne i Tommyja doživi ovakvu veliku brojku.

Pogledajte savjete kumica s placa za vječnu ljubav:

Komentara 2

DU
Deleted user
23:26 05.03.2020.

Sretno Vam bilo. Baš lijepo.

BR
briselko
16:03 05.03.2020.

Koji je najstariji istospolni par s Downovim sindromom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije