Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tiskaj!

Muškarci su doista slabiji spol: Evo što se dogodi kad ih priključe na simulator poroda

'20.05.2013., Zagreb - KBC Zagreb, Klinika za zenske bolesti i porode, Petrova 13. Dr. Ante Corusic osmislio je operaciju stidnice koja je postala zlatni standard za taj tip operativnog zahvata u svij
Davor Puklavec/PIXSELL
13.05.2014.
u 08:25

Ovo je stvarno strašno. Moram odati priznanje svim majkama na svijetu, kazao je otac troje djece

Za rijetke je sretnice porođaj prošao bez muke. Većini žena porođaj je trajao satima i to u popriličnim bolovima. 

Što se dogodi kad muškarce priključe na uređaj koji simulira porođajne bolove? Pobjegnu glavom bez obzira već za 30-ak sekundi.

Test su na Majčin dan napravili u Kini gdje se 20 dobrovoljaca priključilo na simulator, a sve je snimala lokalna TV postaja. Muškarci su podvrgnuti boli s deset različitih intenziteta, skale od 50 do 500

U abdomen je uređaj slao električne šokove, a simulirana bol trajala je maksimalno 30 sekundi.

Jedan od dobrovoljaca bio je britanski pjevač  Iain Inglis koji živi i radi u Kini, a odustao je kad je pokazivač došao na 100.

- Bol je bila strašna, nisam više mogao, kazao je pjevač.

Lee Hao, otac troje djece, izdržao je do maksimuma, ali sad mu je mnogo jasnije kroz što je prošla njegova supruga.  - Sad znam zašto je vrištala da joj pomognu lijekovima. Ovo je stvarno strašno. Moram odati priznanje svim majkama na svijetu, kazao je Hao.

>>Pasta za zube, sapun, plastika... Svakodnevni proizvodi opasni za zdravlje muškarca

>>Roditelji se već bili oprostili: 'Mrtva' beba oživjela nakon tjedan dana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije