Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
e, da...

Možda će vas iznenaditi koliko biste zapravo ručnika trebali imati...

Ručnici
Foto: Getty Images
20.02.2019.
u 14:33

Na Twitteru se povela zanimljiva rasprava o tome postoji li zaista neki određeni broj ručnika koliko bi svaka osoba u vašem kućanstvu trebala imati.

Na internetu se povela rasprava o tome koliko ručnika biste zapravo trebali imati u kućanstvu. Jeste li ikada i razmišljali o tome? Neki očito jesu pa se na Twitteru povela zanimljiva rasprava o tome postoji li zaista neki određeni broj ručnika koliko bi svaka osoba u vašem kućanstvu trebala imati. 

I dok vi možda smatrate kako znate i imate sasvim dovoljno ručnika za svakoga, brojke koje navode neki možda će vas iznenaditi. Cijelu priču "zakuhao je" influencer Abdul Dremali koji je i pitao korisnike te društvene mreže koliko ručnika posjeduju.

 

Osim što su mnogi iznenadili brojem ručnika za koje tvrde da imaju u svom domu, neki su priču naveli na drugi "mlin" raspravljajući o tome koje ručnike koristiti za koju svrhu.

Pisac Yashar Ali napravio je kategorizaciju ručnika, od onih ekstra velikih do onih za brisanje lica.

Kako bi rasvijetlila ovaj slučaj o ručnicima, dizajnerica Sue Parkinson otkrila je za Metro da broj ručnika koje biste trebali imati u kućanstvu ovisi o broju članova. Trebali biste se i voditi time da je općenito pravilo - pet ručnika po osobi: dva za brisanje nakon kupanja, dakle većih dimenzija, jedan za kosu, jedan za ruke i jedan za goste.

"Prema ovome, brojnije obitelji, mogu lako imati oko 20-ak komada ručnika u svom kućanstvu, posebice ako imate djecu. 

Pogledajte i video Savjeti za jednostavnije čišćenje

 

Komentara 1

MI
mikulan
22:07 20.02.2019.

Koje su to priče, imaš ručnika koliko ti treba i točka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije