Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kućne čarolije

VIDEO Kako očistiti zagorenu tavu pastom za zube u samo pet minuta?

Kako očistiti tavu pastom za zube
Foto: screenshot/youtube
1/3
12.02.2019.
u 21:36

Iscijedite pastu za zube, koliko je potrebno, na zagorenu površinu i uz uporabu spužve, kružnim pokretima utrljajte pastu preko zagorenog dijela koji želite očistiti.

Mnogima je najteži dio kuhanja čišćenje i pospremanje posuđa. Ako vam je pri pripremi jela zagorio lonac ili tava, možda vam je sve prisjelo. Ali, ako znate trikove kako tim problemima doskočiti bez prevelike muke, onda nema razloga za živciranje.

Mnoge kućanice koriste se ovim trikom kako bi "spasile" stvar. Na YouTubeu objavljen je video korisnika "5 minute crafts", u kojem je prikazano kako očistiti zagorenu tavu s malo paste za zube.

Osim na tom kanalu, video je postao pravi hit i na društevnim mrežama. Kako i ne bi kada vam je za čišćenje potrebna samo zubna pasta, malo tople vode i spužva te pet minuta vremena. 

Iscijedite pastu za zube, koliko je potrebno, na zagorenu površinu i uz uporabu spužve, kružnim pokretima utrljajte pastu preko zagorenog dijela koji želite očistiti.  

Nakon što ste cijelu površinu kružnim pokretima prekrili pastom za zube, tavu stavite pod mlaz tople vode i nastavite kružnim pokretima "skidati" zagorene dijelove. Vidjet ćete kako zagorena površina nestaje i tava postaje čista. 

Isprobajte...

Video - Čarape na kontrolnoj ploči automobila - čemu služe

Ključne riječi

Komentara 1

DU
dubrix
10:41 13.02.2019.

Ovaj koji je ovako uspio zagoriti tavu bolje da se okani kuhanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije