Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitao za savjet

'Mislio sam da želim seks u troje sa svojom djevojkom, ali sada više nisam siguran'

shutterstock
10.06.2021.
u 20:45

Također je priznao da se boji da neće moći podnijeti gledati svoju djevojku kako se seksa s drugom ženom i da će joj biti bolje nego s njim.

- Seks u troje uvijek je bila moja seksualna maštarija, ali sada kada je moja djevojka predložila da to postane stvarnost, više nisam siguran. Zajedno smo samo nekoliko tjedana, ali naš seksualni život je odličan. Nikad nisam s nekim imao toliko kemije ni zabave - napisao je jedan muškarac za The Sun.

U krevetu puno pričaju o svojim maštarijama i željama, a njegova je uvijek bila da ima seks s dvije žene istovremeno. Nikad nije imao priliku za to jer mu prethodne djevojke nisu bile oduševljene, ali njegova nova djevojka želi ga zadovoljiti. 

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

- Čak ima i nekoga na umu, njezinu prijateljicu, koja je također uzbuđena zbog toga. Međutim, sada, kada bi se moja maštarija zapravo mogla dogoditi, postao sam tjeskoban. Nisam upoznao njezinu prijateljicu, ali vidio sam slike i vrlo je atraktivna. Prilično sam nesiguran svojim tijelom i brinem da joj se možda neće svidjeti - nastavio je.

Također je priznao da se boji da neće moći podnijeti gledati svoju djevojku kako se seksa s drugom ženom i da će joj biti bolje nego s njim. Ili ako ona neće moći podnijeti da gleda njega kako ima seks s drugom ženom pa više neće htjeti biti zajedno.

- Ako niste 100 posto sigurni da to želite, nemojte to činiti. Iako seks u troje može zvučati jako zabavno, prepun je opasnosti. Emocije i ljubomora neizbježno dolaze u obzir. Stvarnost možda nije tako velika kao što ste zamislili. To može biti neugodno ili još gore, pokvariti vam novu vezu. Morate sjesti i pravilno razgovarati o ovome i razraditi što oboje očekujete od ovoga - odgovorila mu je Deidre.

Žena (37) rodila desetorke! Oborila je svjetski rekord:

Komentara 8

MO
modovisisajteMaraschino
21:00 10.06.2021.

može broj od njegove djevojke?

MR
mrzimcrvenekmerove
21:09 10.06.2021.

a zamisli da je treća osoba muško 🤣🤣🤣

DU
Deleted user
21:55 10.06.2021.

Ima dobru i nesebičnu curu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije