Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvojba

Misli da joj prijateljicu suprug vara: 'Nisam sigurna trebam li ja biti ta koja će joj reći...'

Shuttershock
27.02.2023.
u 01:30

Da sam na vašem mjestu, vjerojatno bih pokušala razgovarati s njim i jednostavno mu reći što sam čula, te da su ako ja znam,velike šanse da će mu i žena saznati, savjetovala je Colleen.

Nedavno sam otkrila da muž moje dobre prijateljice ima aferu s jednom ženom na poslu i ne znam što da radim i da li da joj kažem, napisala je žena anonimno seks terapeutkinji i Mirror kolumnistici Colleen.

"Imaju zajedno dvoje djece i uvijek sam mislila da imaju dobar brak".

Prilično je, kaže, sigurna da njena prijateljica ništa o tome ne zna, jer uvijek lijepo priča o njemu i govori kako je dobar muž i otac.

"Iskreno, stvarno sam šokirana jer je ona jako privlačna žena, a izvana zaista izgleda kao da imaju sve".

"Već sam bila u sličnoj situaciji kada sam mislila da se moja šogorica viđa s drugim muškarcem. Na kraju sam rekla bratu, no ispostavilo se da to nije bila afera i da sam krivo shvatila. Naravno, ne želim ponoviti tu grešku, no doista vjerujem da mi tu prijateljicu muž vara jer mi je potvrdio i netko tko s blisko surađuje i mrzim čekati da ona bude povrijeđena".

- Morate biti vrlo oprezni sa stvarima koje čujete od treće osobe. Već ste se jednom opekli i zaista vam to ne treba opet, a to što prijateljičin suprug možda s nekim na poslu flertuje, ne znači nužno i da ima aferu - odgovorila joj je Colleen.

"Da sam na vašem mjestu, vjerojatno bih pokušala razgovarati s njim i jednostavno mu reći što sam čula, te da su ako ja znam,velike šanse da će mu i žena saznati.”

"To je škakljiva situacija jer glasnik uvijek može nastradati kad nosi vijesti koje će nekoga naljutiti i povrijediti".

"Isto tako, ako je istina i ona sazna da ste vi znali, a niste joj rekli, vašem bi prijateljstvu mogao doći kraj, no uvijek možete reći da se niste htjeli baviti glasinama".

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
11:05 27.02.2023.

Reci joj bolje da dozna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije