Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provjereno djeluje

Mama otkrila namirnicu iz kuhinje s kojom možete ukloniti ostatke mlijeka iz bebine bočice

Shutterstock
25.06.2020.
u 14:22

Brz i jednostavan način pranja bebinih bočica oduševio je korisnike na društvenim mrežama.

Korisnica TikToka, @bebajimenez_ na popularnoj društvenoj mreži pokazala je kako se brzo i lako mogu očistiti ostaci mlijeka u bebinoj bočici sa samo jednim sastojkom iz kuhinje, prenosi The Sun. Prvo isperite bočicu pod vodom, a zatim uzmite malu šalicu riže i ubacite u bočicu. Dodajte blagog deterdženta ili sapuna i vode. Snažno promućkajte kako bi riža dospjela u svaki dio.

Pogledajte video:

@bebajimenez_

Cleaning baby bottles hack! ##babybottle ##lifehack ##easy ##fyp ##mommylife

♬ Airplane Mode - limbo

Zatim s dugačkom četkom za boce prođe po unutrašnjosti bočice, izbaci rižu i ispere vodom. Rezultat - bočica je kao nova! Mnogi korisnici su se oduševili njezinim trikom. "Ovo je genijalno, riža doslovno sve može popraviti", glasio je jedan komentar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije