Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševila ljude

Mama otkrila jednostavan trik kako brzo pospremiti odjeću za bebu, a potrebna vam je samo vješalica

TikTok
16.01.2023.
u 09:16

Jedna mama otkrila je na TikToku svoj trik kako slaže bebin bodi.

Bree je na svom TikTok profilu pokazala mamama kako jednostavno mogu složiti bodi za bebe s obzirom da je pospremanje istog u ladicu gotovo nemoguće jer ga je teško složiti da bude uredno, a i u danu ih vjerojatno operete bezbroj, pa ni nemate toliko vremena.

Mama iz Montane uzela je samo jednu vješalicu i četiri bodija, a složila ih je tako da je njihov donji dio s gumbićima okrenula naopako i zakačila za vješalicu. Umjesto da svaki složite s gornje strane na vješalicu, ovako ih stane četiri, prenosi The Sun.

@bree_mcj

I haven’t seen anyone do this yet. Saves dresser space & hangs multiple! ##momhack ##momsoftiktok ##fyp ##momlife ##babyhack ##cleaningszn ##sahm ##covid19

♬ In Your Eyes (feat. Alida) - Robin Schulz

Druge mame su se odmah javile s pozitivnim reakcijama da im ovaj trik čuva mjesto, ali i vrijeme.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije