Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
različita mišljenja

Majka online pokrenula burnu raspravu: 'Je li u redu mokriti pod tušem?!'

Shutterstock
27.09.2022.
u 10:30

Iako neki to vide kao sasvim normalnu naviku, neki ne mogu shvatiti zašto to ljudi rade

Htjeli mi to priznati ili ne, svi imamo neke čudne navike koje, obično iz straha od osuđivanja, držimo za sebe. No, kako piše Mirror, jedna je žena odlučila jednu takvu naviku otkriti na društvenim mrežama pa je brzo izazvala burnu raspravu.

Naime, na portalu Mumsnet je otkrila da redovito mokri po tušem, a rekla je da to smatra sasvim normalnim i uobičajenim pa je pitala i druge korisnike: "Je li u redu piškiti dok ste pod tušem?"

Prilikom brijanja koristite gel za tuširanje? Nakon ovoga vjerojatno više nećete:

1/7

"Pod uvjetom da kasnije provjerite jeste li sve dobro isprali. Tema je već bila aktualna kad je u jednoj emisiji Big Brothera netko priznao da redovito piški pod tušem, a neki su tad tvrdili da mnoge obitelji ionako dijele jednu spužvicu za pranje tijela pa ni piškenje ne bi trebalo šokirati...”, dodala je.

Mnogi su korisnici brzo u komentarima podijelili svoja mišljenja, ali se uglavnom nisu mogli složiti.

"Ne razumijem ljude koji to rade. Nemaju dvije sekunde da dođu do WC-a? Lijeno i odvratno”, komentirala je jedna osoba, dok je jedna korisnica dodala: "Imam vrlo niske standarde ali pišanje pod tušem je odvratno; kao i dijeljenje spužve."

S druge strane, komentari nekih korisnika sugeriraju da je ta navika iznenađujuće česta. “U redu je mokriti po tušem! Ipak, ne dijelimo spužvicu, ali dijelimo ručnike...”, otkrila je jedna korisnica.

"Naravno da je u redu piškiti pod tušem. Ionako sve isperete, a mrtve stanice kože i brojne druge stvari također odu niz odvod; u čemu je razlika?!", pitao se jedan korisnik.

Kako uštedjeti struju i vodu pri pranju rublja?

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Tombstone
Tombstone
23:57 27.09.2022.

Pa ak je vredu sr.t po novinama, netu, drustvenim mrezama, tv-u, filmu itd zakaj bi piskenje pod tusem bilo problem? Bar si u svoja 4 zida. Sad buju poceli da nije ok ni kad si u moru....jer se kao oneciscava. To kaj svi morski sisavci to rade milione godina kao I ribe, to kaj sva kanalizacija zavrsi u moru je ok, ali pozuboriti se? Boze sacuvaj. S druge strane smo fakat najsretniji narod na svijetu kad nas tak nekaj brine. Sve drugo je tralala-hopsasa.

AF
afer
22:44 27.09.2022.

Apsolutno. Pravo pitanje je smiješ li prdnuti?

Avatar popajce
popajce
05:31 28.09.2022.

Nije u redu. Ja bi ti to začepio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije