Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradna igra

Klopaj, cugaj i pleši besplatno s ekipom na Chill&Grill festivalu

Chill&Grill festival
Foto: Borna Filić/PIXSELL
26.04.2018.
u 13:20

Zagreb Chill&Grill i Podravka su samo za vas osigurali VIP korner gdje možeš s ekipom besplatno cugati i jesti do mile volje. Odabiremo svaki dan po jednu ekipu. Zaigraj se s nama i osvoji upad

Zagreb Chill&Grill i Podravka od 28.4 do 1.5. svaki dan po jednoj ekipi omogućuje ulaz u specijalni VIP korneru gdje možete cugati jesti i plesati do mile volje i to potpuno besplatno cijeli dan.

Tražimo četiri tima, po jedan za svaki dan, sa do maksimalno šest članova koji mogu osvojiti ovu sper priliku.

Sve što trebate napraviti je u potpunosti ispuniti upitnik niže i u istom navesti zašto baš vi trebate osvojiti ulazak u VIP korner.

Najkreativniji odgovor, prema odluci redakcije 24sata, osvajaju nagradu.

Prijave traju do petka 27.4 do 12:00.

Dobitnike objavljujemo 27.4 do 17:00 na 

https://www.24sata.hr/zagrebchillgrill2018

Više o festivalu pronađite na https://www.chillgrill.hr/

Online prijavu ispunite ovdje 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar reference
reference
14:10 26.04.2018.

Zagreb Chill&Grill......ahahaaaa, da Chill&Grill. e jadnici balkanski iskomleksirani, sve su vam babe I matere govorile chill i grill. a naj interesantinje je da niko ni rijec nikad ne napise o anglikanizaciji, ali ako se i malo posumnja da je nekaka rijec "srpskog" podrijetla komentari su ubitacni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije