Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči valentinova rođendanski koncert

Doris i Tedi na velikom koncertu Tomislava Bralića i Intarde u Spaladium areni

tomislav bralić, klapa intrade (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
09.02.2015.
u 12:44

Veliki koncert u Spaladium areni Tomislava Bralića i klape Intrade, uoči Valentinova, 13. veljače 2015. godine, svojom će pjesmom obogatiti i Doris Dragović

Veliki koncert u Spaladium areni Tomislava Bralića i klape Intrade, uoči Valentinova, 13. veljače 2015. godine, svojom će pjesmom obogatiti i Doris Dragović.

Tako će Doris, Bralić & Intrade i Tedi Spalato festivalom dalmatinske pjesme uvesti Splićane "Dan zaljubljenih", a izvrsna prodaja ulaznica potvrđuje da su se Splićani zaželjeli pisme i velikih koncerata kojih nije bilo s obzirom da je Spaladium arena dulje vremena bila zatvorena.

- Prije svega veseli me nastup s kolegama koje iznimno cijenim. Intrade su veličina, uspjehe Bralića i njegovih suradnika iz klape odavna pratim i stvarno im je karijera impresivna. Tedi je dio mog života, od prvih koraka na sceni je uz mene. Čast mi je biti u takvom društvu, kao i na pozornici Spaladiumu. Baš se veselim ovom nastupu, izjavila je Doris Dragović.

Iz organizacije najavljuju kako će kompletna produkcija (razglas, svijetlo i scenografija) biti na visokoj razini, baš kao što se to radi na koncertima velikih svjetskih zvijezda. Splitskim nastupom klapa Intrade slavi i 30. rođendan te pripremaju nastup kojim nastoje zasjeniti onaj iz zagrebačke Arene 2011. godine, kada su oduševili dupkom puno gledalište.

Na pozornici u Spaladium areni već 6. ožujka održat će se dodjela Porina.

>>Bralić i klapa Intrade 13. veljače pjevaju za zaljubljene i slave 30 godina karijere

>>Spektaklom u Spaladium Areni Thompson završio turneju 'Ora et labora'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije