Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spaladium arena

Bralić i klapa Intrade 13. veljače pjevaju za zaljubljene i slave 30 godina karijere

tomislav bralić i klapa intrade
Foto: PR FOTO
21.01.2015.
u 11:27

Veliki koncert klape Intrade sa gostima u Spalladium Areni povodom Valentinova

Tomislav Bralić i klapa Intrade će dan prije Valentinova, točnije 13. veljače ove godine, s početkom u 21 sat, velikim koncertom u Spaladium Areni obilježiti trideset godina svoga djelovanja.

- Ja sam izuzetno sretan što ćemo prvi put napraviti svoj ozbiljan koncert u Splitu. Imamo i više povoda za to, osim što je rođendanski povodom tridesete godišnjice, imamo novi album Cviće, a i Arena je tek otvorena pa nekako je sve lijepo. Uvijek postoji doza straha, ali sve je krenulo 2006. godine sa Splitskim festivalom kada nas je Split digao, pa kada se toga sjetim onda se više ne bojim - rekao je Tomislav Bralić koji se sa svojom klapom prvi odvažio nastupiti u velikom prostoru kao što su dvorane i arene.

Kako najavljuju organizatori, produkcija će biti na razini zadatka, što znači da ni razglas ni svjetlosni efekti neće biti tipični za jedan klapski koncert. No s obzirom na njihove brojne glazbene suradnje, na konferenciji za novinare se očekivalo pitanje vezano za specijalne goste

- Tedi Spalato će biti sigurno naš gost, on je ujedno i autora naše pjesme Cviće po kojoj je naš novi album dobio naziv. Doris Dragović će biti 99%, a Oliver Dragojević neće tada biti u Splitu, tako da on ipak neće doći - iskreno će Bralić koji je najavio šaroliki repertoar koji će obuhvatiti sve njihove najveće hitove.

Ulaznice po cijeni od 60 do 110 kuna mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Adriaticketa (www.adriaticket.com), a "online" ulaznice se mogu kupiti na www.croatia-tickets.hr. Bitno je istaknuti da su u prodaji "lovers tickets" (dvije ulaznice po cijeni 140 kuna, a mjesta u VIP loži su po cijeni od 250 kuna po osobi.

>> Tomislav Bralić i klapa Intrade ovaj vikend rasprodali dva koncerta u Lisinskom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije