Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wow!

Avantura u ljubavi i velike promjene na poslu - to je ono što čeka Bika u 2022. godini

Pixabay
30.12.2021.
u 11:30

Trebat će napraviti velike osobne promjene kako bi mu iduća godina bila bolja i sretnija

Kraj 2021. godine željno se iščekuje, ali se i strepi kako će izgledati iduća. Stoga vam donosimo veliki horoskop za 2022. za Bika. Evo kako će izgledati njihov posao i ljubav u idućoj godini te jedan savjet kako bi bila što bolja.

POSAO – U poslu i u pristupu poslu potrebne su vam promjene. Neće biti moguće te promjene činiti postupno - vaš ritam je sporiji nego okolnosti. Vi želite promjene, ali im se često opirete. Jednostavno ćete morati zakoračiti u nepoznato! Ako to sami ne učinite, bit ćete prinuđeni. Bit će lakše vama koji ste mlađi i ne robujete starim navikama. 

 Detaljnije predviđanje astrologinje za Bika pogledajte u videu:

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

LJUBAV – Ljubav je jako važan dio vašeg života - bez ljubavi ste kao maslina bez ulja. Vama koji ste već duže vrijeme u braku, rutina postaje dosadna. Potrudite se promijeniti je, a najbolji način je da krenete od sebe. Vama koji ste slobodni, potrebna je avantura s osobom koja vas privlači i koja je drugačije od vašeg uobičajenog tipa.

SAVJET – Slušajte druge, a ne eho vlastitih misli!

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

U videu pogledajte kako će 2022. biti za Ovna i Blizance:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije