Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijave do 20. srpnja!

10 UniCreditovih stipendija za ECAPITAL Culture Adriatic Start Up School

studentica
Foto: Shutterstock
14.07.2015.
u 09:15

ECAPITAL Culture Adriatic Start Up School, škola namijenjena mladim ljudima iz zemalja članica jadransko – jonske regije, otvorila je javni poziv za prijave na natječaj. Cilj ovog projekta je pokrenuti poslovanje usmjereno na unaprjeđenje kulturnog naslijeđa određenog područja navedene regije. Partner projekta je Grupa UniCredit, čija je članica Zagrebačka banka.

Fokus je prvenstveno na stvaranju uvjeta kroz koje bi mladi ljudi mogli, koristeći svoje vještine i kreativnost, realizirati vlastite poslovne ideje i projekte na polju kulture. Projekt predstavlja pravu priliku za ekonomski razvoj ovog područja te povećanje zasposlenosti među start-upovima.

Poziv je objavljen od strane grada Ancone, Marche Fondacije, Trgovačke komore Ancone, Politehničkog sveučilišta Regije Marche i poslovne škole Istao. Na natječaj se mogu se prijaviti kandidati iz osam zemalja članica jadransko – jonske regije: Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Grčke, Italije (isključujući regiju Marche), Crne Gore, Srbije i Slovenije. UniCredit podupire ovu incijativu omogućujući 10 stipendija za studente koji dolaze iz zemalja u kojima Grupa posluje: Italije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Javni poziv otvoren je do 20. srpnja 2015. godine, a prijave se primaju isključivo online putem prijavnog obrasca na web stranici www.ecapital.it. Odabrani kandidati će pohađati tečaj u trajanju od 12 tjedana, koji uključuje razne radionice i predavanja te će im biti dodijeljena stipendija u iznosu od 7.000 eura.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije