Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EXIT MUSIC LIVE

Zagrebački sastav KinoKlub nastupit će na Exitu u Novom Sadu

kinoklub
17.06.2011.
u 17:50

Najveći glazbeni ljetni festival u regiji ugostit će i naš hvaljeni punk pop kvartet KinoKlub koji je strelovit uspjeh postigao albumom "Ajmo klinci"

Exit festival, najveći ljetni glazbeni festival u regiji koji se već jedanaestu godinu održava u Novom Sadu, uz renomirana svjetska imena svake godine predstavlja i neke nove mlade glazbene snage, među kojima će ove godine biti i zagrebački sastav KinoKlub.
Popularni zagrebački punk pop kvartet KinoKlub svoj će premijerni nastup na Exitu imati na Exit Music Live pozornici i to zahvaljujući svom strelovitom uspjehu ostvarenom zadnju godinu, na krilima singlova «Za nju», «Vrati se u Zagreb» i «Nije bed, imamo 20 minuta pješke» s albuma «Ajmo klinci». Prašina koja se podigla oko KinoKluba pokušat će se prenijeti i na regiju, čemu će sigurno pomoći nastup na Exit Music Live pozornici u nedjelju, 10. srpnja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije