Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastup na Jarunu

Spremište pobjednik natječaja na INmusic festivalu

Spremište
arhiva VL
01.06.2012.
u 10:49

Dečki svoj zvuk definiraju kao nekakav pop s elementima reggae, disco, ska muzike, zacelofaniran u garažnu raštimanost

Mladi zagrebački bend Spremište pobjednik je natječaja Nissan Juke Rock'n'Road, a ta im pobjeda donosi nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu. To je mladi zagrebački bend, koji većina ljubitelja glazbe prepoznaje po zaraznoj pjesmi Bananana koja se  trenutačno može čuti na radio valovima.  Spremište je dobilo najviše glasova u vrlo uzbudljivom glasovanju, a najzešća konkurencija bio im je bend Slyric 33.

Spremište u istoj postavi djeluje od 2004. godine, a dečki tvrde da je nastanak grupe rezultat nedostatka životnog sadržaja četvorice osnovnoškolskih prijatelja. U Zagrebu su obišli gotovo svaki klub sa živom svirkom, a svirali su često i izvan Zagreba. Svoj zvuk definiraju  kao nekakav pop s elementima reggae, disco, ska muzike, zacelofaniran u garažnu raštimanost.

Spremište će zasvirati na ovogodišnjem INmusic festivalu koji se na zagrebačkom Jarunu održava od 28. do 30. lipnja, uz brojna velika glazbena imena. Pjesmu  "Bananana"poslušajte na: http://www.youtube.com/watch?v=inLwRTKH7eI.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije