Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klimt u Zagrebu

Reprodukcije Gustava Klimta i u zagrebačkoj galeriji Stanković

prijateljice gustava klimta a
arhiv vl
26.09.2012.
u 12:37

Stotinu i pedeset godina od rođenja austrijskog slikara Gustava Klimta obilježit će se i u Zagrebu izložbom Klimtovih reprodukcija u galeriji Kristofora Stankovića. Bit će izloženo šesnaest reprodukcija visoke kvalitete.

Stotinu i pedeset godina od rođenja austrijskog slikara Gustava Klimta bit će obilježeno i izložbom kvalitetnih reprodukcija u zagrebačkoj galeriji Kristofora Stankovića u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici. U Zagreb 10. listopada dolazi šesnaest reprodukcija, među kojima su i dvije reprodukcije slika čiji su originali izgorjeli 1945. godine u požaru u dvorcu Immendorf u Donjoj Austriji.

Zahvaljujući fototipijama iz prošlog stoljeća, atraktivne slike “Prijateljice” i “Hygeia” danas su nam dostupne samo u reprodukcijskom obliku. Riječ je o izložbi koja ove godine posjećuje brojne europske i svjetske gradove.

Komentara 1

RO
Robespierre
13:11 28.09.2012.

jbg, a u beograd poslali originale!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije