Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Novi Massimov album 'Sunce se ponovo rađa' stiže na pozornice

Živa svirka za mene je uzvišeni trenutak - kaže Massimo
import
29.10.2008.
u 18:02

Kako uživo zvuče pjesme s novoga i na sva usta ishvaljenog Massimova albuma “Sunce se ponovo rađa”, prvi će čuti Riječani, i to sutra navečer od 22 sata u dvorani Stereo.

Najprodavaniji album
Tim nastupom Massimo počinje koncertnu turneju u povodu izlaska nove ploče. Sljedeća mu je postaja na turneji Zadar, gdje nastupa već sutra, dok će zagrebačkoj publici nove pjesme izvesti 4. studenoga na pozornici kula Aquarius.

- Mnogi ljudi mi kažu da im je album jako dobar. Ja sam vjerovao da smo na dobrom tragu, ali sada izgleda da je to stvarno tako. Jako sam zadovoljan. Jako, jako. Jer, već četvrti tjedan “Sunce se ponovo rađa” najprodavaniji je album u zemlji - naglašava Massimo. Za dobar zvuk na koncertu, kaže, najvažnija je temeljita priprema.

Rudarske pripreme
- Naše pripreme za koncerte doista su, kako se kaže, rudarske. Tako smo i ovaj put puno radili. Stoga nije nikakvo čudo da na koncertu dobro zvučimo. To uvijek savjetujem kolegama - samo imajte probe i sve će biti super. A kad dođe taj nastup, e to je nešto prekrasno, za mene je to doista uzvišeni trenutak.

 Ma, nema ljepšeg osjećaja nego kad svatko uzme svoj instrument i nastane glazba - poručuje Massimo Savić uoči nove koncertne turneje koju otvara sutrašnjim riječkim gostovanjem u Stereu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije