Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVIO VELIKI TRAG

Najveće uloge Ive Gregurevića, a osvojio je i nagradu izvan filma

Ivo Gregurević/PIXSELL
Foto: Almir Panjeta/Pixsell
03.01.2019.
u 11:21

Nije lako izdvojiti samo nekoliko djela jer je glumio u više od devedeset filmova, 19 televizijskih serija i tridesetak kazališnih predstava

Ivo Gregurević bio je jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca, hvaljen i među kritičarima i od publike. 

Od kraja sedamdesetih i debitantske uloge Filipa u „Ne naginji se van“ pa sve do recentne TV serije „Počivali u miru“, Ivo Gregurević bio je i ostao omiljen lik na velikim i malim ekranima

U našem videospecijalu izdvajamo neke od njegovih najvažnijih uloga i filmova koji su obilježili bogatu karijeru. Glumio je u više od 90 filmova, 19 televizijskih serija i tridesetak kazališnih predstava.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
maloprekosutra
11:35 03.01.2019.

Velikan ! Uz bok Dvorniku i Šovagoviću !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije