Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJI STARI, GDJE STE

McG poštuje duh serijala 'Terminator'

01.04.2009.
u 16:10

Koliko je redatelju četvrtog nastavka serijala "Terminator: Salvation" stalo do duha originalnih Cameronovih filmova, vidljivo je po tome što je našao način da u svoj film ubaci Lindu Hamilton, makar i glasovnom ulogom. Naime, Linda će u filmu biti pripovjedačica.

A budući da je "Salvation" najavljen kao prvi dio nove trilogije o borbi čovječnastva da preživi u ratu s robotima-ubojicama i Skynetom, a McG je već dogovorio da će režirati i peti dio serijala, a priprema i druga "gostovanja".

Robert Patrick, nezaboravni T-1000 koji mijenja oblik iz "Terminatora 2" trebao bi se pojaviti u sljedećem nastavku. Još se ne zna u kojoj ulozi, ali Patrick je potvrdio da je redatelj već kontaktirao s njim:

- Da, govorio mi je o tome. Zainteresiran sam. Slušao sam ga dok mi je govorio o tome. Nisam imao pojma da o tome razmišlja. McG je sjajan tip, vidjeli smo se i porazgovarali o tome, vidjet ćemo što će se dogoditi. Žanr znanstvene fantastike, a naročito taj lik, nešto je na što sam vrlo ponosan. To je ono s čim sam se probio u poslu.

Tko zna koga će još sve McG dovući u serijal; kad dođe red na snimanje šestog nastavka, možda i Schwarzeneggeru već istekne guvernerski mandat. A kako je krenulo, možda se i za Edwarda Furlonga nađe neka uloga...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije