Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MUO-u

Kreativna radionica Caravaggio na sto načina

MUO,  Caravaggio
pixsell
16.06.2013.
u 13:10

Radionica će biti otvorena od 18. do 29. lipnja, od utorka do petka između 11 i 16 sati, a subotom od 11 i 14 sati. Različitim tehnikama bit će interpretirana Caravaggiova sliku Večera u Emausu

Za školarce koji prva dva tjedna ljetnih praznika provode u Zagrebu, Muzej za umjetnost i obrt priređuje kreativnu radionicu Caravaggio na sto načina. Bit će otvorena od 18. do 29. lipnja, od utorka do petka između 11 i 16 sati, a subotom od 11 i 14 sati. Različitim tehnikama bit će interpretirana Caravaggiova sliku Večera u Emausu.

Kao i dosad, posjetitelji MUO moći će se pridružiti sudionicima radionice kad žele i zadržati se koliko žele.  Uz radionicu će biti priređena izložba radova učenika Škole za primijenjenu umjetnost i dizajn u Zagrebu koji su pod vodstvom profesora Ninoslava Poljana na svoj način interpretirali sliku. Izložba će iz dana u dan postajati opsežnija – bit će pridodavani ponajbolji radovi nastali u kreativnoj radionici.

Nakon navedenog razdoblja radionice za građanstvo održavat će se subotom, od 11 do 14 sati, do zatvaranja izložbe S Caravaggiom u Europu – Večera u Emausu iz milanske Pinakoteke Brera u Zagrebu - 31. kolovoza 2013.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije