Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevolje briana maya

Glazbenik završio u bolnici zbog ozljede guzova i otkrio da ima srčani udar

Foto: Instagram
26.05.2020.
u 11:52

Slavni gitarist Queena doživio je ozljedu dok je radio u vrtu, a kada je završio u bolnici liječnici su otkrili i da je doživio blagi srčani udar.

Brian May, slavni glazbenik i gitarist Queena, prije nekoliko tjedana zabavio je javnost objavom da je ozlijedio guzove dok je vrtlario. Zbog toga je završio u bolnici, a svi su se, zajedno s njim, šalili na njegov račun. Međutim, May je sada otkrio da je situacija bila puno ozbiljnija no što se činilo. 

Osim što ga je mučila bol u stražnjici, do koje je došlo zbog ukliještenog živca, tijekom "cijele sage" doživio je i mali srčani udar. 

- Vjerojatno pedeset godina trčkaranja okolo s teškom gitarom obješenom na lijevo rame ima neke veze s mojim zgnječenim diskovima u kralježnici. Ali bilo je vrijedno toga! - našalio se May u objavi na Instagramu te dodao da su mu liječnici pri pregledu otkrili i tri začepljene arterije zbog kojih je doživio blaži srčani udar. 

Vitalnom 72-godišnjem glazbeniku na kraju su ugradili stent, a sudeći prema njegovim objavama, polako se i sigurno oporavlja, uživa u šetnjama na suncu te i dalje svira. 

- Nevjerojatno sam zahvalan što sam sačuvao život. Bio sam zapravo jako blizu smrti zbog svega ovoga, ali ne znam što je bilo gore - bol ili lijekovi protiv bolova. To je bio užasan trip - zaključio je May. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CarolKO96
CarolKO96
10:03 30.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​i​s︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije