Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cibona

Klemm uplatio odštetu, slijedi registracija Šarića

Dario Šarić (1)
Slavko Midžor/Pixsell
05.12.2012.
u 23:09

Do danas Cibona nije registrirala Darija Šarića, no predsjednik kluba Ivica Lovrić nas uvjerava da će nadareni košarkaš igrati u nedjelju protiv Cedevite.

- Nema blokade na našem računu, a isplata odštete za Šarića je u postupku - tvrdio je Lovrić.

Iz kontakata s Vrbancom nismo čuli da je ovrha ukinuta, ali se radi na tome. Josip Klemm, čovjek koji je obećao platiti odštetu za Šarića od 550.000 eura, poput Lovrića je uvjeren da će biti sve u redu.

- Ja se ne mogu povući. Novac imam spreman i platit ću obećanih 550.000 eura.

Klemm je to i učinio, a Cibona se morala pobrinuti za PDV. Dobar dio toga što je Klemm uplatio Zagrebu pojest će blokada koju je na račun mrava stavio Kamgrad, tvrtka od koje je klub prošle sezone posuđivao novac za plaće igrača.

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
08:48 06.12.2012.

Jeli to ponovno slučaj kraja jedne karijere koja još nije ni počela?

JO
jolly
09:05 06.12.2012.

Konačno?!

PL
plavac666
11:26 06.12.2012.

Klem će platiti odštetu a Cibona će na to platiti PDV? A kako će to prikazati u knjigovodstvu, izdatak za PDV na nečiju privatnu transakciju? Znači, Cibona poklanja Klemu 137 500 eura, fino...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije