Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ZADAR ZA 10 KUNA

Cibosi slavili uz tamburice, a na dočeku za njih sviraju Baruni i Novi fosili

Cibona slavlje
Foto: Mario Cuzic/ZNA.HR/PIXSELL
1/3
28.04.2014.
u 18:04

Cibona se već u srijedu vraća obvezama u A-1 Ligi za prvaka, a u Draženov dom dolazi Zadar. Utakmica se igra od 18 sati, a ulaznice se prodaju po prigodnoj cijeni od samo 10 kuna.

Cibosi su uz tamburaše proslavili i finalnu pobjedu, i to u restoranu Vatrenka u Zemunu. Među čestitarima pojavio se i Luka Žorić, a s cibosima je večerao i Josip Klemm koji je posudio novac klubu kako bi Šarić došao u Cibonu.

Šarić, Planinić i društvo bili su raspjevani, i Vlado Vanjak uživao je u lijepom društvu, a Slavena Rimca došao je bodriti i brat Davor.

A gradonačelnik Milan Bandić u utorak od 20 sati priređuje doček cibosima na Trgu bana Jelačića. Svirat će Baruni, Novi fosili, a program će voditi Darko Janeš.

Na Zadar za 10 kuna!

Inače, Cibona se već u srijedu vraća obvezama u A-1 Ligi za prvaka, a u Draženov dom dolazi Zadar. Utakmica se igra od 18 sati, a ulaznice se prodaju po prigodnoj cijeli od samo 10 kuna.

– Dođite pozdraviti osvajače ABA Lige – poručuju iz Cibone.

>> Pogledajte kako su Dario Šarić i ostali proslavili veliki uspjeh Cibone
>> Cibona će lakše do novca ako Šarić ostane

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar antuntun55
antuntun55
19:49 28.04.2014.

Mi smo purgeri ,najjači smo najjači...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije